Matkan maksaminen

Matkan maksaminen

Rantalomat

Verkkomaksu luottokortilla tai verkkopankin kautta

Muut hyväksymämme maksutavat:

Verkkomaksun lisäksi voit myös maksaa:

  • Tilisiirrolla pankkitilille: SEB 330100-01132554 
    (IBAN FI1533010001132554, BIC ESSEFIHX). Tilisiirrolla maksettaessa tulee käyttää varausvaiheessa saatua viitenumeroa. Huomioithan, että maksun saapumisessa Apollomatkoille voi kestää jopa kolme arkipäivää.
  • Luottokortilla lomamyymälässämme. Huomioithan, että emme vastaanota käteistä lomamyymälässämme.
  • Luottokortilla puhelimitse: Asiakaspalveluumme 09 6154 7400

Apollomatkoilla voit maksaa Visa, MasterCard ja American Express -korteilla. Perimme maksukorttimaksujen yhteydessä prosentin (1%) maksutapalisän. Lisämaksu pyöristetään seuraavaan tasasummaan.

Maksa osissa

Voit maksaa verkkomaksupalvelussamme matkasi myös osissa ilman kuluja ja korkoja. Voitte siis helposti jakaa matkan hinnan kaikkien lähtijöiden kesken ja jokainen voi lyhentää oman matkansa hintaa. Huomiothan, että matka tulee olla kokonaisuudessaan maksettu 28 vuorokautta ennen lähtöä.

Äkkilähdöt

Kun varaat matkan, jonka alkuun on aikaa alle 28 vuorokautta, voit maksaa onlinevarauksen ainoastaan luottokortilla (American Express, Visa-, Mastercard tai Euro Card). Mikäli haluat suorittaa maksun tililtäsi, ole yhteydessä puhelinmyyntiimme puh. 09 6154 7400, ma–to klo 9–18, pe klo 9–17 (pvm/mpm).

Kaupunkilomat

Hyväksymämme maksutavat

Kaupunkilomat ja lomat reittilennoilla varaukset tulee maksaa luottokortilla varauksen yhteydessä. Sallitut maksukortit ovat Visa-, Mastercard-, Eurocard- ja American Express -luottokortit. Huomioithan, että jotkin pankit vaativat verkkopankkitunnistautumista maksutapahtumassa.   

Osamaksu

Osamaksu ei ole mahdollista lomilla reittilennoin.

Lahjakortit

Jos haluat maksaa lahjakortilla; kaupunkilomien ja reittilennoin tapahtuvat matkojen osalta matka tulee ensin varata ja maksaa luottokortilla, jonka jälkeen palautamme lahjakortin summan tilillesi. Halutessasi lisätietoja soita numeroon 09 6154 7400 (pvm/mpm) tai tule palvelutoimistoomme.