Oasis Mango

Kauniilla paikalla rinteessä sijaitseva kodikas huoneistohotelli Los Cristianosissa. Hyvä palvelu, lapsiystävällinen allasalue ja tilavat siistit huoneistot saavat monet palaamaan tänne talvesta toiseen. Valoisia pohjoismaiseen tyyliin sisustettuja huoneistoja.


Huonetyyppi

Kaksioita 2–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Rating for Oasis Mango

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 100 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Etäisyys uimarannalle: 1,5 km
Etäisyys keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Lastenallas
Ravintola
Baari
All Inclusive
Internetyhteys huoneessa
Lue lisää

Lisätietoa

Kauniilla paikalla sijaitseva viihtyisä hotelli. Lapsiystävällinen ja hiljattain remontoitu allasalue on mukava kokoontumispaikka. Siellä on talviaikaan lämmitetty allas, jossa lapsille oma osa. Altaan vesi lämmitetään vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas. Aurinkoterassi ja maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu panttia vastaan. Allas-/snackbaari.

À la carte -ravintola, baari, jossa kahtena iltana viikossa elävää musiikkia, pieni elintarvikekauppa sekä leikkipaikka. Maksullinen internetyhteys vastaanotossa. Seurusteluhuone, jossa TV. Koska hotelli sijaitsee vuorenrinteellä, alueella on korkeuseroja. Noin 1,5 kilometriä keskustaan ja suositulle Playa de las Vistasin laavarannalle. Vähäistä paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen tai puolihoito lisämaksusta.

Varaa tästä

Hintatieto ei ole saatavilla tällä hetkellä

Varaa

Osoite ja puhelinnumero

C/ San Francisco 15
38650 Los Cristianos
Puh: +34 922 75 38 18