Alcudia/Playa De Muro

Playa de Muro

Apollopalvelu

Matkakohteissa, joissa on täysipalvelu, tapaat Apollomatkojen suomalaisen oppaan. Sinulla ja matkaseurueellasi on kohdehenkilökuntamme aivan kulman takana, kun tarvitset tietoa tai hyviä vinkkejä tai apua pulmatilanteessa. Jos olet varannut kuljetuksen lentokentältä hotellille, tapaat Apollomatkojen henkilökuntaa jo matkakohteen lentokentällä, vaikka aina he eivät tule bussissa mukana hotelleille.

Mallorcan pohjoisrannikolla sijaitsevien Alcudian ja Playa de Muron edustoilla avautuva yli 10 kilometrin pituinen hienohiekkainen ranta tekee molemmista lomakohteista lapsiperheiden ehdottomia suosikkeja. Kaunis ympäristö, monet aktiviteetit ja kävelymatka suurimpaan osaan paikoista ovat myös osa Alcudian ja Playa de Muron lapsiystävällisyyttä.

Suositut hotellit, Alcudia/Playa De Muro

Allasalue

Prinsotel La Dorada

alkaen 495 EUR
Allasalue

Sofia

alkaen 547 EUR
Ranta

Mirada

alkaen 478 EUR

Lisätiedot Alcudia/Playa De Muro

Arvioitu lentoaika Helsingistä

Helsinki–Mallorca n. 4 tuntia.

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallinen on keskimäärin noin 24 euroa/henkilö, olut noin 3 euroa.

Kuljetukset matkakohteessa

Lentokenttäkuljetus Alcudian ja Playa de Muron hotelleihimme kestää noin tunnin. Apollomatkojen opas ei yleensä ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat

Alcudiassa on noin 15 kilometriä pitkä hienohiekkainen ja matala ranta, joka ulottuu Playa de Muron kautta Ca'n Picafortiin saakka. Vuokrattavana on aurinkotuoleja, -varjoja ja polkuveneitä.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 14°c
helmi 14°c
maalis 15°c
huhti 17°c
touko 20°c
kesä 24°c
heinä 27°c
elo 27°c
syys 25°c
loka 22°c
marras 18°c
joulu 15°c
Tarkemmat säätiedot
Team

Oppaat

Saat oppailtamme paikan päällä kohteessa parhaat vinkit lomallesi.

Lue lisää