Saranda

  • Kristallinkirkas meri
  • Edullinen hintataso
  • Yhdistä lomaviikko Korfulla

Apollopalvelu

Matkakohteissa, joissa on täysipalvelu, tapaat Apollomatkojen suomalaisen oppaan. Sinulla ja matkaseurueellasi on kohdehenkilökuntamme aivan kulman takana, kun tarvitset tietoa tai hyviä vinkkejä tai apua pulmatilanteessa. Jos olet varannut kuljetuksen lentokentältä hotellille, tapaat Apollomatkojen henkilökuntaa jo matkakohteen lentokentällä, vaikka aina he eivät tule bussissa mukana hotelleille.

Uutta! Apollomatkojen kesän uutuus on Albanialainen rannikkokaupunki Saranda, joka sijaitsee vastapäätä Korfun saarta. Sarandassa vedet ovat kristallinkirkkaita ja rantoja reunustavat ravintolat ja kahvilat. Lähistöllä on paljon nähtävää ja koettavaa, esimerkiksi  luontoelämyksiä ja historiaa.

Suositut hotellit, Saranda

Santa Quaranta

alkaen 831 EUR
Sisäänkäynti, Hotelli Agimi & S, Saranda, Albania.

Agimi & S

alkaen 791 EUR

Lisätiedot Saranda

Ravintolat

Lounas noin 5 €. Olut n. 1-1,50 € ja viinipullo noin 8 €.

Kuljetukset matkakohteessa

Lennot Korfulle, josta kuljetus laivalla Sarandaan. Lomaviikon viimeinen yö vietetään hotellissa Korfulla. Korfun majoitus selviää kohteeseen saapuessa.

Korfun lentokentältä matka Korfun kaupunkiin noin 10 minuuttia. Korfun kaupungin satamasta matka jatkuu kantosiipialuksella Sarandaan, matkan kesto noin 30 min. Toisinaan matka Korfu-Saranda tehdään veneellä, jolloin kesto n. 1,5h.

Rannat

Sarandan matala soraranta sijaitsee lähes keskellä kaupunkia. Vesi on kirkasta ja rannalla on vuokrattavissa aurinkotuoleja ja -varjoja. Ksmailin kauniille hiekkarannalle on noin 20 minuutin automatka.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 9°c
helmi 10°c
maalis 12°c
huhti 16°c
touko 20°c
kesä 25°c
heinä 27°c
elo 28°c
syys 24°c
loka 20°c
marras 14°c
joulu 10°c
Tarkemmat säätiedot