Playitas Resort - Vietä aktiiviloma Fuerteventuralla

Playitas Resort - Aktiiviloma - Matkanjärjestäjä Apollomatkat

Playitas Resort – urheilua ja aktiviteetteja

Playitas Hotel

Playitas Hotel

Vaikka Playitas Resort on omistettu aktiiviselle lomailulle ja urheilulle, vallitsee ... Lue lisää
Alk. 675 EUR
Varaa
Playitas Villas

Playitas Villas

Playitas Villas –luksushuvilat sijaitsevat kätevän etäisyyden päässä Playitas Resorti... Lue lisää
Alk. 1 151 EUR
Varaa
Playitas Aparthotel

Playitas Aparthotel

Playitas Aparthotel ja sen valoisat ja käytännölliset huoneistot ovat erityisesti lap... Lue lisää
Alk. 640 EUR
Varaa

Playitas on ainutlaatuinen lomakeidas kaikille sporttisille, jotka haluavat lomallaan aktivoitua – perheistä ja arkiliikkujista aina huippu-urheilijoihin. Playitas Resort on suuri ja mahdollisuudet treenaamiseen ja harjoitteluun ovat käytännössä rajattomat. Mutta luonnollisesti sinä itse valitset Playitaksen laajasta urheilulaji- ja aktiviteettivalikoimasta mitä haluat. Kukaan ei ota aikaa tai tarkista sykettä – ellet sitä halua!

Nämä sisältyvät aina perushintaan!

Matkan hintaan sisältyvät kaikki listatut lajit ja tunnit (mikäli hintaa ei mainita). Vapaa pääsy suurelle kuntosalille, juoksuradoille ja paljon muuta. Playitaksessa on monipuolista ohjelmaa joka viikko vuoden ympäri. Ohjelmaan tehdään pieniä vaihdoksia viikoittain. Sivun alalaidasta löydät ajantasaisen ohjelman, josta näet yleissilmäyksellä mitä kaikkea Playitaksen viikko pitää sisällään. Tapahtumakalenterista löydät tiettyinä ajankohtina järjestettäviä tapahtumia, kuten pyöräily- tai juoksuviikkoja.

Kokeile uutta tai kehity paremmaksi siinä mitä jo osaat

Olipa lajisi mikä tahansa, lupaamme, että tulet löytämään tavan treenata ja voida hyvin. Jos rakastat vettä ja haluat uida tai vesijumpata, Playitaksessa on käytettävissä neljä uima-allasta. Jos viihdyt maalla, voit juosta radalla tai kokeilla sauvakävelyä. Tai vuokrata pyörän ja haastaa itsesi mäkisessä maastossa. 
Kuivalla maalla voit harrastaa lukuisia muitakin lajeja, kuten spinningiä, pilatesta, joogaa sekä huoltaa lihaksia venyttelemällä. Päivä aloitetaan Atlantin rannalla aurinkotervehdyksellä. Lisäksi voit pelata tennistä, golfia, erilaisia sisäurheilulajeja kuten lento- ja koripalloa ja Kanariansaarten suurin kuntokeskus on vapaassa käytössä. Päätä reipas päivä rentoutumalla Tau Spassa.

Playitas Resort sopii yksinkertaisesti kaikille: arkiliikkujille sekä ammattiurheilijoille – lapsiperheistä vanhuksiin.

Tutustu Playitas Resortin urheilulajeihin ja aktiviteetteihin »