Puerto Calero, Lanzarote - Golfia tulivuoren ja palmujen äärellä

 • 1 / 8

 • 1 / 8

 • 1 / 8

 • 1 / 8

 • 1 / 8

 • 1 / 8

 • 1 / 8

  Hesperia Lanzarote - Golf by Apollo

 • 1 / 8

  Hesperia Lanzarote - Golf by Apollo

Lanzarote, Puerto Calero
Lanzarote on erittäin kaunis saari. Se on monen mielestä viihtyisämpi kuin Fuerteventura, Gran Canaria tai Teneriffa. Ehkä se johtuu Lanzaroten pienestä koosta – tai sitten saaren tunnetuimmasta henkilöstä, taiteilija César Manriquesta. Hän taisteli menestyksekkäästi vahvan luonnonsuojelun puolesta, jotta saaren perinteinen rakennustyyli valkeaksi kalkittuine taloineen ja vihreine puuyksityiskohtineen saataisiin säilytettyä. Hän ei myöskään halunnut hotellien valtaavan rannikkolinjaa, niin kuin monissa muissa turistikohteissa. Manrique tunnetaan suurista tuulihyrristä ja saaren erinäisistä taideinstallaatioista, joissa on yhdistetty taidetta ja luontoa. Vieraile esimerkiksi Fundación César Manrique taidemuseossa Tahichessa, kaktuspuutarhassa Guatizan ulkopuolella tai Timanfayan luonnonpuiston ravintolassa.

Golf

Hesperia Lanzaroteen majoittautuessasi sinulla on mahdollisuus pelata saaren kummallakin golfkentällä. Lanzarote Golfissa voit pelata kolme kierrosta viikossa. Kenttä sijaitsee vain kymmenen minuutin päässä hotellilta. Lanzarote Golf eroaa saaren toisesta golfkentästä Costa Teguisesta, jossa sinulla on myös mahdollisuus pelata, ennen kaikkea kenttää ympäröivän alueen ansiosta. Lanzarote Golf on avara puistokenttä pensaineen ja pikkupuineen. Kentällä pelaaminen on mukavaa ja vaihtelevaa, ja sekä sijainti että ympäristö ovat jännittäviä. Aivan kentän läheltä löytyy muun muassa vanha sammunut tulivuori. Alas merenrantaan viettävän kentän melkein joka kolkasta avautuu myös mahtava näköala Atlantille. Kaikki pääsevät nauttimaan golfista omasta pelitasosta riippumatta. Harjoitusalueet ovat tosin toistaiseksi rajalliset; tarjolla on ainoastaan range. Golf by Apollon toinen kenttä on Costa Teguise Golf, joka sijaitsee hiukan Teguisen kaupungin ulkopuolella. Siellä voit pelata kaksi kertaa viikossa. Se on viihtyisä puistokenttä, jolla on 3 500 palmua. Palmut reunustavat lähes jokaista väylää, mikä luo pelatessa viihtyisän tunnelman. Kenttä koostuu pienistä saarimaisista osioista: teet avauslyönnin tiiauspaikalta waste-alueiden yli väylälle, sitten lyöt pallosi laavahiekasta koostuvien waste-alueiden yli kirkkaan vihreänä loistavalle viheriölle. Costa Teguise Golf sopii kaikentasoisille pelaajille. Kenttä sijaitsee noin 20 minuutin matkan päässä Puerto Caleron hotellistamme.

Oppaasi Golf by Apollo -lomalla

Golf by Apollo -lomat toteutetaan yhteistyössä sisaryhtiömme Golf Plaisirin kanssa. Perillä kohteessa sinua odottavat Golf Plaisirin englanninkieliset golfisännät, jotka huolehtivat lomasi järjestelyistä. Golf Plaisir on Pohjoismaiden suurimpia golfmatkojen järjestäjiä.