Playitas - Golfia Fuerteventuralla

  • 1 / 6

  • 1 / 6

  • 1 / 6

  • 1 / 6

    Playitas Hotel - Golf by Apollo

  • 1 / 6

    Playitas Hotel - Golf by Apollo

  • 1 / 6

Playitas – urheilullinen lomakeidas auringossa
Playitas sijaitsee aivan merenrannassa kuten useimmat Fuerteventuran hotellit, mutta kaksi asiaa erottaa sen muista. Ensimmäinen on sijainti. Tavallisestihan hotellit on rakennettu rantaan vieri viereen. Playitas puolestaan sijaitsee täysin erillään omassa laaksossa – ja sillä on jopa oma merenpoukama. Toinen asia on urheilumahdollisuudet. Voit muun muassa pelata pingistä tai uida olympia-altaassa ja tietenkin pelata golfia. Playitas on kuin vehreä keidas muutoin todella kauniin mutta karun luonnon keskellä. Jos haluat viettää aktiivisen loman pelaten golfia, nauttien auringonpaisteesta sekä uiden suolaisessa meressä, tai kokeilla uusia urheilulajeja, on Playitas täydellinen kohde sinulle.

Golf

Hotellialueella sijaitsevalla golfkentällä on viisi par 3 -väylää ja muutama par 4 -väylä, jotka luovat golftunnelman koko lomakeskukseen. Loput reiät sijaitsevat luonnonkauniissa maisemassa hotellin viereisen tien toisella puolella. Väylät ovat varsin luonnollisia, sillä arkkitehti otti suunnittelussa huomioon maanpinnan vaihtelut ja ne kaartelevat kauniisti edestakaisin. Viheriöiden tekemiseen on panostettu hieman enemmän, jotta lippupaikat saataisiin mahdollisimman mielenkiintoisiin kohtiin. Kenttä on 4 827 metriä pitkä, ja sen ihannetulos on 67. Se on myös vaihteleva ja siellä on hauska pelata. Haasteita löytyy kaikentasoisille pelaajille, mutta parhaiten kenttä sopii ehkä keskivertogolfareille. Greenfee on tietenkin voimassa koko päivän, joten voit pelata 36 reikää kaikessa rauhassa. Voit toki pelata myös tennistä ja lentopalloa, pyöräillä tai harjoitella kuntosalilla. Tai sitten voit vain asettua ulos uima-altaan reunalle siemailemaan virkistävää juomaa.

Oppaasi Golf by Apollo -lomalla

Golf by Apollo -lomat toteutetaan yhteistyössä sisaryhtiömme Golf Plaisirin kanssa. Perillä kohteessa sinua odottavat Golf Plaisirin englanninkieliset golfisännät, jotka huolehtivat lomasi järjestelyistä. Golf Plaisir on Pohjoismaiden suurimpia golfmatkojen järjestäjiä.