Meloneras - Golfia Gran Canarialla

 • 1 / 10

 • 1 / 10

 • 1 / 10

 • 1 / 10

 • 1 / 10

 • 1 / 10

   Lopesan Baobab Resort - Golf by Apollo

 • 1 / 10

   Lopesan Baobab Resort - Golf by Apollo

 • 1 / 10

  Lopesan Baobab Resort - Golf by Apollo

 • 1 / 10

  Lopesan Baobab Resort - Golf by Apollo

 • 1 / 10

  Lopesan Baobab Resort - Golf by Apollo

Meloneras – Gran Canarian helmi
Me suomalaiset matkustamme usein ulkomaille, ja moni meistä onkin joskus käynyt Gran Canarialla. Gran Canaria on usein suosikkimatkakohteiden kärkipäässä – ja tänä vuonna se on jälleen ykkössijalla. Mikään matkakohde ei pysyisi kärkisijoilla vuodesta toiseen, elleivät ihmiset matkustaisi sinne uudestaan. Ja samaan paikkaan matkustaminen useampaan kertaan on vain hyvä asia! Gran Canarialla on kaikkea: rantoja, luksushotelleja, miellyttävä ilmasto ja upea luonto, baareja, ravintoloita sekä hyvät golfausmahdollisuudet. Bandaman golfkenttä on yksi vanhimmista, ja Maspalomasinkin kenttä täytti viime vuonna 40 vuotta, joten saarella on pitkät golfperinteet. Salobren, Anti Tauron ja Melonerasin kaltaiset uudemmat kentät saavat kuitenkin golfaajat palaamaan tälle upealle saarelle yhä uudelleen.

Golf

Meloneras GC on luultavasti kallein Gran Canarialle rakennettu golfkenttä, mikä ei johdu siitä, että klubitalo olisi valtava (sillä se on melko pieni ja vaatimaton), eikä siitä, että rakennusvaiheessa olisi tarvinnut räjäyttää tieltä suuria kallioita. Todellinen syy on maa-alue – ja sen sijainti. Kenttä sijaitsee merenrannan tuntumassa, minne Gran Canarialla yleensä rakennetaan vain hotelleja ja luksushuviloita. Kenttä on hienosti suunniteltu, ja sen viehättävyys kasvaa mitä enemmän siellä pelaa. Aloitus on aina hiukan varovainen, mutta kentän luonteen ja viheriöiden nopeuden oppii hiljalleen tuntemaan. Kentällä voi kerrankin hyödyntää kaikkia bägissä olevia mailoja. Ensimmäisillä yhdeksällä reiällä voi lyödä palloa aika vapaasti ilman, että kentän rajat tulevat vastaan. Yhdeksän ensimmäistä reikää ovat erittäin tasokkaita, mutta niiden jälkeen edessä on vielä toiset yhdeksän reikää, joilla on usein ratkaiseva rooli tuloksen kannalta. Vaikka kaikki viimeiset yhdeksän reikää eivät olekaan meren läheisyydessä, meri on niin hallitseva, että tuntuu kuin pelaisi rannassa. Tänne halutaan tulla yhä uudestaan ja uudestaan. Myös Ruotsin Golfliiton golfkoulu on kahtena peräkkäisenä vuonna valokuvannut ja videoinut kaikki opetusmateriaalinsa Melonerasissa.

Oppaasi Golf by Apollo -lomalla

Golf by Apollo -lomat toteutetaan yhteistyössä sisaryhtiömme Golf Plaisirin kanssa. Perillä kohteessa sinua odottavat Golf Plaisirin englanninkieliset golfisännät, jotka huolehtivat lomasi järjestelyistä. Golf Plaisir on Pohjoismaiden suurimpia golfmatkojen järjestäjiä.