Caleta de Fuste – aurinkoa, merta ja eksoottista saarigolfia

 • 1 / 7

 • 1 / 7

 • 1 / 7

 • 1 / 7

  Hotelli Elba Sara - Golf by Apollo

 • 1 / 7

  Hotelli Elba Sara - Golf by Apollo

 • 1 / 7

  Hotelli Elba Sara - Golf by Apollo

 • 1 / 7

  Hotelli Elba Sara - Golf by Apollo


Caleta de Fusten pieni turistikohde sijaitsee Fuerteventuran pääkaupungista Puerto del Rosariosta suoraan etelään. Se on loistava paikka, jos etsit aurinkoa, lämpöä ja uintimahdollisuuksia matalapohjaisen meren lämmössä. Kaupungissa on myös kaksi suurenmoista golfkenttää, jotka on suunnitellut entinen Ryder Cup -golfaaja Manolo Pinero. Kentät ovat kuin keitaita karun luonnon keskellä kauniisti aaltoilevine väylineen. Lomasuunnitelmistasi riippuen voit valita joko hotellin tai huoneistohotellin Caleta de Fusten rannan läheisyydestä. Oli valintasi kumpi tahansa, olemme varmoja, että sinulla on unohtumaton viikko golfin parissa. Matkan hintaan sisältyy yhteensä neljä greenfeetä kahdelle kentälle.

Golf

Salinas on vehreä keidas pehmeästi aaltoilevine väylineen. Kenttä ei ole kovin pitkä, mutta se tarjoaa haasteita ovelien vesiesteiden, laajojen waste-alueiden sekä nopeiden ja kaartuvien viheriöiden muodossa. Hauska yksityiskohta on, että yhdellä kentän rei'istä on bunkkeri – siis todellinen bunkkeri sotien ajalta. Fuerteventura-naapurikentällä hauskanpito alkaa jo ensimmäisellä, lyhyellä par 4 -reiällä, missä väylän läpi kulkee puro ja viheriö on rakennettu bunkkeriin. Välttääksesi puron ja väyläbunkkerit kannattaa avauslyönti tehdä viisaasti! Strategista pelisilmää tarvitaan itse asiassa koko kentällä. Niin kutsutuilla dog-leg-väylillä voit kokeilla onneasi. Voit yrittää oikaista hiukan, mutta saatat samalla päätyä ulos väylältä – se riippuu sinusta. Kenttä on myös paikoitellen todella vaikea. Molemmat kentät sijaitsevat alas merelle viettävässä rinteessä, ja useimmilta rei'iltä avautuu huikea näköala Caleta de Fusten ja meren suuntaan. Upeaa!

Oppaasi Golf by Apollo -lomalla

Golf by Apollo -lomat toteutetaan yhteistyössä sisaryhtiömme Golf Plaisirin kanssa. Perillä kohteessa sinua odottavat Golf Plaisirin englanninkieliset golfisännät, jotka huolehtivat lomasi järjestelyistä. Golf Plaisir on Pohjoismaiden suurimpia golfmatkojen järjestäjiä.