Buenavista Golf - Teneriffa

  • 1 / 8

  • 1 / 8

  • 1 / 8

  • 1 / 8

  • 1 / 8

  • 1 / 8

  • 1 / 8

  • 1 / 8

Buenavista – Ballesterosin Pebble Beach
3 718 metriä korkea tulivuori Teide suojaa tätä upeaa lomakohdetta, minkä ansiosta alueella ei ole koskaan liian kylmää tai sateista. Kilometrien pituiset mustat laavahiekkarannat lomittuvat kauniisti maalauksellisiin kyliin ja suoraan alas mereen viettäviin kallioihin, kuten Los Gigantesissa. Teide on Espanjan korkein vuori ja jakaa Teneriffan kahteen selkeään osaan. Eteläistä osaa luonnehtii kellanruskea ja kuiva, aavikkoa muistuttava maisema, ja siellä sijaitsee muun muassa massojen suosima kohde Playa de las Américas. Pohjoisosa on sitä vastoin vehreää, hedelmällistä ja osittain metsittynyttä aluetta, ja sen lomakohde Puerto de la Cruz tarjoaa hiukan enemmän luksusta. Golf by Apollon mansikkapaikka sijaitsee tietysti saaren pohjoisosassa!

Golf

Buenavista Golf sijaitsee paikassa, jonne kukaan ei normaalisti saisi päähänsä rakentaa golfkenttää – paitsi espanjalainen golfikoni Severiano Ballesteros. Buenavista on kuin Kalifornian Pebble Beach, mutta ilman jonoja ja päätä huimaavia greenfee-maksuja. Severiano Ballesteros on suunnitellut upean golfkentän keskelle varsin dramaattista luontoa, ja voimme todellakin sanoa sen olevan ainutlaatuinen. Kenttä ei jätä ketään kylmäksi. Osa viheriöistä on niin lähellä Atlanttia, että aaltojen lyödessä korkealle voit tuntea vesipisarat kasvoillasi. Kenttä sijaitsee alas mereen viettävässä rinteessä, ja voit ihastella niin merimaisemaa kuin taustalla siintävää mahtavaa Tenovuoristoa.
Buenavistan kentällä on kuusi par 5-, par 4- ja par 3 -väylää. Toisin sanoen kenttä sopii kaikentasoisille pelaajille. Yritä kuitenkin pysyä väylällä, sillä laavakivet ja kaktukset reunustavat useita reikiä, ja loput sijaitsevat aivan kuohuvan meren tuntumassa.

Oppaasi Golf by Apollo -lomalla

Golf by Apollo -lomat toteutetaan yhteistyössä sisaryhtiömme Golf Plaisirin kanssa. Perillä kohteessa sinua odottavat Golf Plaisirin englanninkieliset golfisännät, jotka huolehtivat lomasi järjestelyistä. Golf Plaisir on Pohjoismaiden suurimpia golfmatkojen järjestäjiä.