1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Mythos Beach

 • Varaa juniorsviitti omalla altaalla
 • Mukava hotellialue
 • Hienot altaat

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Tervetuloa suosittuun Mythos Beach -hotelliin. Hotellissa on Apollon oma lastenkerho ja uimakoulut, ja hotellin ravintolassa on lapsille oma buffet. Huoneet ovat viihtyisiä ja modernistit sisustettuja ja ravintolat tarjoilevat maistuvia ruokia. Allasalueilla on runsaasti tilaa ja meri on käden ulottuvilla. Perheystävällinen hotelli soveltuu erinomaisesti myös ilman lapsia matkustaville aikuisille: varaa juniorsviitti ja nauti omasta uima-altaasta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1–4 hengelle, joista 1 lapsi. Juniorsviittejä 1–2 hengelle/1-3 hengelle. Juniorsviittejä omalla altaalla 1–2 hengelle/1-4 hengelle. Yksiöitä 1–3 hengelle. Kaksioita 1–4 hengelle. Kolmioita 4–6 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Hotellin alue oli siisti ja avara. Ruokaravintolassa palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Myös all...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 529 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,8 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huippuluokan hotelli on aivan Afandoun rannalla Rodoksella ja soveltuu koko perheelle. Lapset viihtyvät suurella hotellialueella, joka sijaitsee aivan rannan vieressä. Hotellin alueella on useita palveluita.

Hienot allasalueet

Hienolla allasalueella on kaksi uima-allasta, joista toinen on aktiviteettiallas, joka on lämmitetty 13.4.-20.5. ja 15.9.-6.11. Altaan lämpötila voi olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Lapsille on oma allas, jossa on vesiliukumäki aivan pienimmille lapsille. Rannan tuntumassa on aikuisille varattu rauhallisempi uima-allas, jossa on pieni poreallasosa.

Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja niin altaalla kuin rannalla. Maksuttomat allas-/rantapyyhkeet, jotka voi vaihtaa 3/krt/viikko. Lämmitetty sisäallas sekä lastenallas. (Lasten-, sisä- ja aktiviteettiallas ovat lämmitettyjä 13.4.–20.5. ja 15.9.–6.11. Altaiden lämpötila voi olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä.

Herkullista ja terveellistä ruokaa

Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja. Buffetravintolassa on mikroaaltouuni ja oma buffetpöytä lapsille.

Aikuisten altaan vierellä on rento kahvi- ja mehubaari, josta on saatavilla kahveja, tuorepuristettuja mehuja sekä herkullisia leivonnaisia. Lue lisää Ruoka ja juoma -sivulta.

Ohjelmaa lapsille

Mythos Beachissa on paljon ohjelmaa lapsille, kuten pohjoismaalaisen ohjaajan johdolla toimivat lastenkerho ja uimakoulut sekä laaja aktiviteettitarjonta. Leikkipaikka- Lue lisää Lastenkerho ja uimakoulut -sivulta. Täällä tapaat myös lasten suosikit Pollyn ja Minon, jotka voit myös tilata huoneeseen esimerkiksi pientä syntymäpäiväsankaria ilahduttamaan.

Liikunnallista lomaa

Hotellissa on mahdollisuus osallistua päivittäisiin aktiviteetteihin, kuten rantalentopalloon ja vesipooloon. Maksuton kuntosali, jumppaa ja vesijumppaa, minigolf, boccia ja tennis (tennis varusteiden lainaus maksutta, iltaisin tenniskentän valaistuksesta lisämaksu). Ulkona on yksinkertaisia kuntoilulaitteita. Spa-osastolla on hoitoja lisämaksusta. Lisämaksullinen sauna. Hotellin rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Naapurihotellin rannalla on mahdollisuus lisämaksusta erilaisiin vesiurheilulajeihin, kuten melontaan, purjelautailuun ja purjehdukseen. Lue lisää Urheilu ja treenaus -sivulta.

Hotellialueella on maksuton wifi ja vastaanotossa lisämaksullinen internetpiste. Iltaohjelmaa. Myymälä. Kävelymatka Kolymbian pieneen kylään. Suurempaan Afandoun keskustaan on matkaa 4 kilometriä. Hotellin läheisyydessä on bussiasema, josta liikennöi paikallisbusseja esimerkiksi Rodoksen kaupunkiin. Pesulapalvelu lisämaksusta. Käteisautomaatti.

Ateriat

Huoneet: Aamiainen. Huoneistot: Ei aterioita. Aamiaispöytä lisämaksusta. Kaikkiin huonetyyppeihin on saatavissa lisämaksusta puolihoito tai All Inclusive. All Inclusive -asiakkat saavat alennusta Rhodus ja Aktis -ravintoloista.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

- Mannermainen aamiainen, klo 6.30–7.30.

- Aamiaispöytä, klo 7.30–10.

- Lounaspöytä klo 12.30–14.30.

- Kevyt lounas allasbaarissa, klo 12.30–14.30.

- Illallispöytä, klo 18.30–21.30.

- Välipaloja klo 10.30–12.00 ja 15–18.

- Voileipiä, klo 22–23.

- Jäätelöä, klo 10–22.

- Rajoittamattomasti paikallisia juomia, mehua, viiniä ja olutta, klo 10–24.

- Sauna.

Päivää aiemmin tilaamalla on mahdollisuus saada retkelle mukaan eväspaketti tai rannalle piknik-kori.


Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotelliranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä hotellilta lähtöön asti.

Hyvä tietää

Hotellin rannalla ja meressä on pieniä kiviä, joten suosittelemme uimakenkien käyttöä. Hissi on vain päärakennuksessa, hissillä pääsee vain osaan kahden hengen huoneista. Vuonna 2016 Mythos Beach sai Tripadvisorin "Certificate of Excellence" maininnan viidettä kertaa peräkkäin.

Tee lähtöselvitys paluulennolle jo hotellissa

Mythos Beachin asiakkailla kotimatka alkaa sujuvasti! Tee lähtöselvitys Finnairin lennoille jo hotellissa ja lentoasemalla voit kulkea suoraan turvatarkastuksen kautta tuliaisostoksille. Mythos Beachissa lomailevien lisämaksulliset lentokenttäkuljetukset ovat myös suorat.

Varaa lapsipaketti

Voit varata lomasi ajaksi lapsipaketin, johon kuuluu syöttötuoli, pinnasänky ja matkarattaat. Tee varaus Minun varaukseni -sivun kautta.

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Lastenkerho ja uimakoulu
 • Maksuton ryhmäliikunta ja kuntosali
 • Mondo Food & Beverage
 • Maksuton wifi