The Cliff Resort

  • Elokuvateatteri hotellissa
  • Polkupyöriä lainattavissa

The Cliff Resort on tyylikäs hotelli modernein maustein. Hotelli sijaitsee kalliolla meren äärellä, rannan yläpuolella. Maisemat ovat kauniit ja miljöö rauhallinen. Täällä asut tilavissa huoneissa. Hotellissa riittää tekemistä, tarjolla on kaikkea vesiurheilusta elokuviin ja ihanaan infinity altaaseen.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Kahden hengen huoneita bungaloweissa 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Oma rauha (bungalov) -tosin uuden vuoden juhlien aikaan naapurihuoneistossa oli välillä kovaa ään...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2364 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

The Cliff Resort hotellilla on kaksi infinity-allasta, maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja sekä allasbaari. Hotellin ravintola Vista tarjoilee kansainvälisiä annoksia ja vietnamilaisen keittiön parhaita paloja, voit valita haluatko syödä sisällä vai ulkona. Club Loungessa hotellin aulassa tarjolla laaja valikoima erilaisia kahvijuomia.

Mahdollisuus lainata polkupyöriä. Maksuton hotellibussi Mui Nehen kerran päiväsä. Spa, jossa erilaisia hoitoja ja sauna lisämaksusta. Pien lisämaksullinen elokuvateatteri, jossa kolme näytöstä päivittäin. Pieni kuntosali. Vesiurheilulajeja lisämaksusta. Leikkipaikka. Karaoke voidaan järjestää pyynnöstä, lisämaksullinen. Noin 1,2 kilometriä lähimpään ruokakauppaan, noin 3 kilometriä Mui Nehen. Tasoeroja hotellialueella. Golfautoja alueella liikkumiseen. Rajoitettua paikallista liikennettä.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Täysi- tai puolihoito lisämaksusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat varata lisämaksullisia aterioita joulun, uuden vuoden tai vietnamilaisen uuden vuoden (18/2) aikaan. Joulu- ja uuden vuoden illallisista peritään lisämaksu.

Hyvä tietää

Hotellialueella korkeuseroja.