Kokemuksia Seahorse Resort & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,3 10:stä Perustuu 13 arvioon
Kokonaisuus
 
9,3 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,0 / 10
Huone/huoneisto
 
9,3 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Bungalow-huone ehdottomasti. Aamupala oli kattava, uima-allas hyvällä sijainnilla rannassa.
-
Palvelua englannin kielellä olisi hyvä lisätä ja aamupalan ruuat voisi olla nimettyjä.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-26


9 10:stä

+
Aamupala, ystävällinen henkilökunta ja siisteys.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-26


9 10:stä

+
Sijainti Hotellialueella. Reilun kokoiset huoneet
-
Kaiteita ja ramppeja portaisiin ja uima-altasseen

Vahvistettu asiakas: 2020-02-12


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Seahorse Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

308 arvostelua
Erinomainen
 
145
Erittäin hyvä
 
97
Hyvä
 
38
Ei kovin hyvä
 
10
Huono
 
18

Viimeisimmät 5 arviota

19.3.2017

Kirjoittanut traveldude81 Espoo, Suomi

Miellyttävä hotelli erinomaisella sijainnilla aivan rannassa.

Vietin tässä hotellissa 7 yötä helmikuussa 2017. Hotelli oli erittäin siisti ja piha-alue hyvin hoidettu. Hotellin sijainti oli erittäin hyvä. Sillä hotelli sijaitsi pääkadun varrella, missä on oikeastaan kaikki alueen ravintolat yms. Lisäksi hotelli on aivan rannassa ja hotellilla on ns "oma ranta". Hotellin henkilökunta oli ystävällinen ja kielitaitoinen. Jos hakemalla pitää jotain negatiivista hakea. Niin hotellialueella käynnissä ollut remontti hieman haittasi altaalla oloa. Sillä allasosaston wc-tilat olivat rakennustyömaan keskellä. Mutta muuten allasosastokin oli todella viihtyisä. Lisäksi huoneellamme ei ollut ollenkaan omaa parveketta. Olisi varmaankin pitänyt varata korkeamman tason huone tai bungalovi, niin emme olisi jääneet paitsi tästä ylellisyydestä. Pääasiassa kuitenkin hotellista jäi hyvä mieli.

 
23.2.2017

Kirjoittanut 348petterk

Hyvä toimiva hotelli

Vastaa odotuksiani neljän tähden hotellista. Hotellissa asiallinen juuri rempattu allas slue aurinkotoleineen. Tuoleja löytyy myös rannan puolella ja koko aluetta vahtii 2-3 allasjamppaa ja vartia. Kunnolliset rantapyyhkeet kuuluu. Allasbaari auki aamusta iltaan vaikka iltasin aina tyhjä asiakkaista. Palvelu toimii hyvin. Ranta on siisti hotellin edustalla mutta myös muutenkin päästä päähän samaa tasoa. Paikka on tuulinen mikä tekee oleskelusta mielekkään kun harvoin on liian kuuma. Hotellia laajennetaan ja voi toki ihmetellä jos allasalue on tarpeeksi ido kun uusi kolmikerroksinen hotellirakennus valmistuu...? Miinuksena voi todeta että aamuvirkut itänaapurit valtaa kukonlaulunaikaana tuolit vaikka välillä on tuntunut että käyttöaste niille jää aija pieneksi... Pajettimatkalla ja eka viikko takana Sea view Bungalossa altaan reunalla eikä voo valittaa, kaikki toimii, siivous ja huonepalvelukin tuli testattua ja safkaa tuli luvatussa ajassa, 20 min ha hyvää oli kuten hotellin ravintolassa on. Siivous menee nopeasti alta pois 3-4 henkilön voimin eikä oshemmin häiritse. Samassa ravintolassa aamiainen mikä on toiminut hyvin meille, hyvää ja aika laaja valikoima. Henkilökunta erittäin kohteliasta eikä yliystävällitä Thaimaan tapaan. Hotelli sijaitsee hyvin rauhallisella alueella Mui Ne alueella missä hyvin pärjää Vietnamin ja Venäjän kielellä, englanti (ja Suomi :)) vaihtelee mutta pääasiassa heikkoa. Safkapaikkoja kuitenkin tarpeeksi jos jaksaa kävellä rantakatua hiukan. Hotellin Spa ihan ok. Hotellin henkilökunta, mikä ei ole pieni lukumäärältään on erittäin ystävällinen. Puutarhaa hoidetaan hyvin ja on hienossa kunnossa. Hotellin arviointi perustuu siihen että vastaa hyvin neljän tähden hotellin odotuksia erittäin hyvin.

 
29.12.2016

Kirjoittanut JoukoR29

Trooppinen paratiisi

Täydellinen lomaparatiisi: kerrankin tarpeeksi iso ja syvä luksus-ulkouima-allas "infinity pool", jossa voi kunnolla uida, aivan meren äärellä, suuri hyvin hoidettu puutarha, kauniit rakennukset sekä avulias ja ystävällinen henkilökunta. Aamiainen oli erittäin monipuolinen ja herkullinen, vaikka keittiö ja ruokailu toimivat meidän lomamme aikana väliaikaisissa tiloissa. Myös hotellin sijainti on erinomainen: suurella rauhallisella puutarha-alueella keskellä vilkasta pikkukaupunkia.

 
13.3.2020

Kirjoittanut Nick2Diver

2020 Mui Ne stay

Beware independent travellers, this is not a 4* hotel. The hotel has good rooms, attractive grounds and one of the best beach positions. However, breakfast is very poor quality, with limited choices, the gym has old faulty/dangerous equipment and the wi-fi in my room was unreliable during my 2 week stay. Also, all the preferable sunbeds are reserved by the other package tour residents before 6am in the morning. Never quite worked out how they achieved that.

 
1.3.2020

Kirjoittanut Thomas M Antwerpen, Belgia

Nice hotel | but 'environment policy'?

Generally speaking a really nice hotel. Its quite big but doesn't feel that way. friendly staff and free bicycle use to roam the surroundings. However, most people know the environment notice hotels place in rooms saying: 'towels on the floor means replace them, hanging them up means do not replace'. It doesn't matter what you do, new towels and linen everyday. I'm a big advocate of such a policy, but practice what you preach guys. It's not that hard... Telling the reception/staff in person didn't help unfortunately.