Romana Resort (Phan Thiet)

  • Maksuton bussi keskustaan
  • Kaunis ja vehreä hotellialue
  • Ravintolasta kauniit näkymät

Romana Resort sijaitsee pienen rannan yläpuolella Mui Nen ja Phan Thietin välissä. Hotellin parhaita puolia ovat allasalue sekä spa-osasto jossa voit nauttia luonnontuotteilla tehtävistä hoidoista. Hotellin ravintolassa nautit hyvästä ruoasta upealla merinäkymällä höystettynä. Ja kun haluat tehdä retkiä ympäristöön, voit lainata polkupyörän tai hypätä hotellin maksuttomaan bussiin joka vie sinut Mui Nehen.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle. Deluxe-huoneita bungaloweissa 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 365 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Romana Resort sijaitsee Phan Thietissä, pienen, yksityisen rannan päässä. Hotellialueella on uima-allas, erillinen lastenallas ja jacuzzi. Maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja sekä pyyhepalvelu altaalla ja rannalla. Laguna baarissa, altaan äärellä, tarjoillaan kevyitä lounas- ja illallisannoksia rennossa ympäristössä.

Hotellin ravintola Panorama tarjoilee huolella valmistettuja annoksia á la-carte menulta, aterian kruunaa kaunis merinäkymä. Ravintolan baarissa voit nauttia cocktailin ennen illallista. Kaksi kertaa viikossa järjestetään grilli-iltoja.

Lähellä allasta on hotellin spa-osasto josta on saatavilla erilaisia luonnontuottein tehtäviä hoitoja sekä hierontoja lisämaksusta. Kuntosali. Biljardia ja tennistä (päiväsaikaan) maksutta. Maksuton wifi aulassa ja ravintolassa. Leikkihuone. Mahdollisuus lainata polkupyöriä. Korkeuseroja hotellialueella. Noin 5 kilometriä Mui Nen keskustaan ja 8 kilometriä Phan Thietiin. Maksuton hotellibussi Mui Nehen ja Phan Thietiin kahdesti päivässä. Ei liikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito.
  • Täysihoito.
  • All Inclusive.

Hyvä tietää

Korkeuseroja hotellialueella.

Hotellit Phan Thiet

Blue Ocean Resort

Hotelli Blue Ocean Resort sijaitsee keskustassa, ja aivan kauniin Mui Ne rannan äärellä. Täällä asut erillisissä rakennuksissa jotka on ripoteltu hotellialueen vehreään puutarhaan. Rentoudu hotellin spa -osastolla ja nauti illan tullen auringonlaskusta rantabaarissa hyvän juoman kera.

Oriental Pearl Resort

Hotelli Oriental Pearl Resort sijaitsee lähellä Phan Thietin alueen upeinta hiekkarantaa. Remontoitu hotelli on rakennettu perinteiseen vietnamilaiseen tyyliin ja täällä lomailijoita odottaa vieraanvarainen henkilökunta. Aurinkoisesta lomapäivästä nautit aurinkotuolissa, joita löytyy niin allasalueelta kuin rannalta.

Phu Hai Resort

Phu Hai Resort sijaitsee yksityisellä hiekkarannalla Phan Thietissä. Korkeatasoinen hotelli on trooppisen puutarhan ympäröimä ja täällä voit pulahtaa niin altaaseen kuin kristallinkirkkaaseen mereen. Tarjolla on lisäksi maksuton kuntosali, tennis ja biljardi.

Seahorse Resort & Spa

Kaunis Seahorse Resort & Spa sijaitsee vehreässä puutarhassa. Allasalue sijaitsee aivan rannalla, joten voit helposti pulahtaa sekä mereen että altaaseen. Mikäli kaipaat taukoa auringonotosta, voit vuokrata hotellista pyörän. Tarjolla on myös rentouttavia hierontoja, jacuzzi sekä ravintoloita.

Sailing Club Mui Ne Resort

Sailing Club Mui Ne Resort sijaitsee vehreässä ympäristössä, upealla paikalla rannalla. Hotelli on pieni ja persoonallinen laadusta ja palvelusta tinkimättä.

Bamboo Village Resort

Bamboo Village Resort hotellilla on erinomainen sijainti Mui Nen rannalla, ja on vehreiden palmujen ympäröimä. Hotellin spassa voit hemmotella itseäsi rentouttavalla hieronnalla, ja pulahtaa sen jälkeen virkistäytymään altaaseen. Iltaisin voit nauttia merinäköalasta hotellin baarista.