Oriental Pearl Resort

  • Täydellinen sijainti rannalla
  • Ihana spa
  • Tilavat huoneet

Hotelli Oriental Pearl Resort sijaitsee lähellä Phan Thietin alueen upeinta hiekkarantaa. Remontoitu hotelli on rakennettu perinteiseen vietnamilaiseen tyyliin ja täällä lomailijoita odottaa vieraanvarainen henkilökunta. Aurinkoisesta lomapäivästä nautit aurinkotuolissa, joita löytyy niin allasalueelta kuin rannalta.


Huonetyyppi

Superior-huone 1-3 hengelle. Deluxe-huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Netti toimi hyvin samoin ilmastointi.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 137 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Oriental Pearl Resort on pidetty hotelli, joka sijaitsee yhdellä Phan Thietin kauneimmista rannoista. Kaunis allasalue erillisellä lastenaltaalla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allas sijaitsee lähellä hiekkarantaa, missä on aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavissa. Snackbaari rannalla, jossa voit syödä ja juoda jotain hyvää.

Hotellin ravintola tarjoilee niin paikallisia erikoisuuksia kuin kansainvälisiä annoksia. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton pieni kuntosali ja spa, missä hierontaa ja erilaisia hoitoja lisämaksusta. Tennis. Pieni matkamuistomyymälä. Noin 4,4 km Mui Nen keskustaan, mistä löytyy ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja baareja. Paikallisliikennettä hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito.
  • Täysihoito.
  • Joulun juhlaillallinen.

Hotellit Phan Thiet

Blue Ocean Resort

Hotelli Blue Ocean Resort sijaitsee keskustassa, ja aivan kauniin Mui Ne rannan äärellä. Täällä asut erillisissä rakennuksissa jotka on ripoteltu hotellialueen vehreään puutarhaan. Rentoudu hotellin spa -osastolla ja nauti illan tullen auringonlaskusta rantabaarissa hyvän juoman kera.

Phu Hai Resort

Phu Hai Resort sijaitsee yksityisellä hiekkarannalla Phan Thietissä. Korkeatasoinen hotelli on trooppisen puutarhan ympäröimä ja täällä voit pulahtaa niin altaaseen kuin kristallinkirkkaaseen mereen. Tarjolla on lisäksi maksuton kuntosali, tennis ja biljardi.

Seahorse Resort & Spa

Kaunis Seahorse Resort & Spa sijaitsee vehreässä puutarhassa. Allasalue sijaitsee aivan rannalla, joten voit helposti pulahtaa sekä mereen että altaaseen. Mikäli kaipaat taukoa auringonotosta, voit vuokrata hotellista pyörän. Tarjolla on myös rentouttavia hierontoja, jacuzzi sekä ravintoloita.

Romana Resort (Phan Thiet)

Romana Resort sijaitsee pienen rannan yläpuolella Mui Nen ja Phan Thietin välissä. Hotellin parhaita puolia ovat allasalue sekä spa-osasto jossa voit nauttia luonnontuotteilla tehtävistä hoidoista. Hotellin ravintolassa nautit hyvästä ruoasta upealla merinäkymällä höystettynä. Ja kun haluat tehdä retkiä ympäristöön, voit lainata polkupyörän tai hypätä hotellin maksuttomaan bussiin joka vie sinut Mui Nehen.