Oriental Pearl Resort

  • Täydellinen sijainti rannalla
  • Ihana spa
  • Tilavat huoneet

Hotelli Oriental Pearl Resort sijaitsee lähellä Phan Thietin alueen upeinta hiekkarantaa. Remontoitu hotelli on rakennettu perinteiseen vietnamilaiseen tyyliin ja täällä lomailijoita odottaa vieraanvarainen henkilökunta. Aurinkoisesta lomapäivästä nautit aurinkotuolissa, joita löytyy niin allasalueelta kuin rannalta.


Huonetyyppi

Superior-huone 1-3 hengelle. Deluxe-huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Netti toimi hyvin samoin ilmastointi.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 137 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Oriental Pearl Resort on pidetty hotelli, joka sijaitsee yhdellä Phan Thietin kauneimmista rannoista. Kaunis allasalue erillisellä lastenaltaalla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allas sijaitsee lähellä hiekkarantaa, missä on aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavissa. Snackbaari rannalla, jossa voit syödä ja juoda jotain hyvää.

Hotellin ravintola tarjoilee niin paikallisia erikoisuuksia kuin kansainvälisiä annoksia. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton pieni kuntosali ja spa, missä hierontaa ja erilaisia hoitoja lisämaksusta. Tennis. Pieni matkamuistomyymälä. Noin 4,4 km Mui Nen keskustaan, mistä löytyy ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja baareja. Paikallisliikennettä hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puoli- ja täysihoito lisämaksusta. Joulun ja uuden vuoden illallinen.