Näin varaat vuokra-auton

Apollomatkat tarjoaa edulliset ja turvalliset sopimukset hyvin tunnettujen autovuokraamoiden kanssa (Avis, Europcar, Hertz, Rent a car, Apollonia). Voit varata vuokra-auton samalla kun varaat matkan, tai myöhemmin kirjautumalla sisään nettisivuillamme kohdassa Minun lomani. Varausvaiheessa näet tarkemmin, mitkä autoluokat ovat tarjolla juuri sinun lomakohteessasi. Näet myös matkustusajankohdalla voimassa olevat hinnat. Auton voi vuokrata 3–7 päiväksi, ja voit varata myös lisäpäiviä. 

Eri vuokraehdot eri maissa

Valitse vasemmalla olevasta listasta kohde nähdäksesi vuokraehdot. Esimerkiksi joissakin kohteissa voi autovuokraan tulla erillinen takuumaksu. Joskus auton vuokraan saattaa kuulua paikan päällä maksettava lisämaksu, mikäli auto toivotaan haettavan lentokentältä. Hintoihin sisältyy vapaat kilometrit, mutta ei polttoaine. 

Autoluokat

Alla näet suunnilleen, millaisen automallin saat varatessasi autoluokan A, B tai C. Muistathan, että autovalikoima voi vaihdella autovuokraamosta sekä kohdemaasta riippuen. 

A-luokka Pieniä perusautoja 1 – esim. Seat Ibiza 1.2, Kia Picanto 1.1, Hyundai Atos, Hyundai Atos AC, Hyundai Getz, Nissan Micra tai Fiat Punto.
B-luokka Pieniä perusautoja 2 – esim. Seat Ibiza 1.4, Fiat Panda, Ford Fiesta 1.4, Opel Corsa 1.2, Citroen Saxo, Chevrolet Aveo tai Renault Clio.
C-luokka Keskikokoisia autoja – esim. Seat Cordoba 1.4, Ford Focus 1.4, Fiat G Punto, Peugeot 207, Volkswagen Polo, Renault Megane, Seat León tai Ford Focus.
D-luokka Keskikokoisia autoja – esim. Peugeot 307
G-luokka        Suurempia autoja – esim. Peugeot 407


Huom! Jos tilaat vuokra-auton lentoasemalle, huomioithan matkatavaroittesi määrän, jotta ne mahtuvat autoon. Varataksesi yllä mainittuja autoja suuremman auton, ole hyvä ja ota yhteyttä suoraan autonvuokrausyritykseen.