Hotellit New Yorkissa

Apollomatkat tarjoaa laajan valikoiman kohtuuhintaisia hotelleja New Yorkissa. Suosituimmat hotellimme löytyvät Manhattanilta. Erityisesti Midtown Manhattanilta, joka nimestä päätellen sijaitsee aivan Manhattanin sydämessä, löytyy suosittuja hotelleja. Midtown Manhattanin lähellä on monia museoita, teattereita ja suurimpia ostosalueita, kuten 5th Avenue. Muita suosittuja alueita New Yorkissa ovat Lower Manhattan, trendikäs Greenwich Village, Soho, West Village sekä Tribeca. Rauhallisempaa tunnelmaa kaipaavalle hyviä alueita ovat Upper West Side ja Upper East Side, molemmin puolin Central Parkia.

Hotelli New Yorkiin Apollomatkoilta

  • Satoja hotelleja Manhattanilla sekä muualla New Yorkissa
  • Kaikki hotellit vähintään 3 tähden hotelleja
  • Turvanasi on valmismatkalaki varatessasi lento+hotellin

Suosituimmat hotellimme New Yorkissa

Apollomatkoilta löydät useita hotellivaihtoehtoja New Yorkissa. Tässä kuusi suosituinta hotellia.

Hotel Edison

Hotelli Edison

3 tähden Art Deco-tyylinen hotelli, joka sijaitsee keskellä Manhattania, aivan kaupungin sydämessä. Hotellin lähellä sijaitsee Times Square ja Rockefeller Center. Hotelli tarjoaa ilmaisen viini ja juusto -hetken 2 kertaa viikossa ja Rum House –baarissa voit kuunnella livenä jazz-musiikkia.

 

Wellington Hotel

Wellington Hotelli

Klassisesti sisustettu 3 tähden hotelli sijaitsee Manhattanilla, vastapäätä Carnegie Hallia. Hotellissa on kreikkalainen ravintola sekä ympäri vuorokauden auki oleva Park Café tarjoaa perinteisiä amerikkalaisia ​​ruokia. 

 

The Manhattan at Times Square Hotel

The Manhattan at Times Square Hotel

Tämä 3 tähden hotelli sijaitsee aivan kaupungin sydämessä, 5 minuutin kävelymatkan päässä Times Squarelta. Hotellissa on aamupalatarjoilu, kuntosali sekä wifi maksua vastaan. 

 

The Roosevelt Hotel

The Roosevelt Hotel

The Roosevelt on 4 tähden hotelli, joka sijaitsee Midtown Manhattanissa, lähellä Grand Central Terminalia. Hotellissa on neljä ravintolaa, kuntosali sekä wifi lisämaksusta. 

 

Salisbury Hotel

Salisbury Hotel

Midtown Manhattanilla sijaitseva 3 tähden hotelli, jonka läheltä löytyy muun muassa Carnegie Hall ja Rockefeller Center. Hotellissa on aamiaistarjoilu ja wifi lisämaksusta. Useimmissa huoneissa on myös minikeittiö ja jääkaappi. 

 

Yotel New York at Times Square

Yotel New York at Times Square

Tyylikäs 4 tähden hotelli, joka sijaitsee Manhattanilla, lähellä Times Squarea. Hotellissa on ravintola, baari, kuntosali sekä ilmainen wifi.