Orlandon nähtävyydet

Orlandon nähtävyydet

Orlandossa riittää nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Orlando on epäilyksettä USA:n viihdyttävin kaupunki, josta löydät suosituimmat teema- ja huvipuistot. Walt Disney World ja Universal Studios tekevät Orlandosta koko perheen ikimuistoisen lomakohteen. 


Orlandon nähtävyyksiä

Walt Disney World

Walt Disney World teema- ja huvipuisto on maailman suurin huvipuisto, joka sopii kaikenikäisille. Se on yksi Orlandon tunnetuimmista nähtävyyksistä, joka sisältää muun muassa neljä teemapuistoa, kaksi vesipuistoa ja paljon muuta. Yhteen teemapuistoon kannattaa varata kokonainen päivä, sillä näkemistä ja tekemistä on jokaisessa paljon.

Universal Studios

Universal Studios Florida on teemapuisto, jossa pääset sisälle Hollywood-elokuvien maailmaan ja oikeisiin elokuvalavasteisiin. Teemapuistossa voit tutustua tunnettujen elokuvien ja TV-ohjelmien tekoprosessiin laitteiden, esitysten sekä seikkailukohteiden kautta.  

The Wizarding World of Harry Potter

Koe Harry Potterin velhomaailma upeana teemapuistona, jossa taikuus herää eloon. Voit nähdä kirjoista ja elokuvista tutut Tylypahkan koulun, Tylyahon sekä kielletyn metsän upeasti toteutettuna teemamaailmoina. Voit tutustua Tylypahkan linnaan, pistäytyä Kolmessa luudanvarressa kermakaljalla tai tehdä tutkimusretken kiellettyyn metsään. Teemapuisto on tehty mahdollisimman Harry Potterin maailmaa vastaavaksi ja kävijä voi tuntea olevansa osa kiehtovaa taikamaailmaa.