Lennot Orlandoon

Lennot Orlandoon

Helsingistä Orlandoon on monia lentoyhteyksiä ja lentoja löytyy muun muun muassa lentoyhtiöiltä Finnar, American Airlines ja British Airways, KLM, SAS ja Norwegian. Suoria lentoja Helsingistä Orlandoon ei tällä hetkellä ole, vaan matkalla on välilasku esimerkiksi Lontoon kautta. Matkustusaika Orlandoon on yleensä noin 14 tuntia. 

Orlandon lentokettä

Orlandon kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Orlandon keskustasta. Lentokentällä on yksi terminaali, joka on jaettu neljään alueeseen. Lentokentän pohjoispuolen alueet 1 ja 2 muodostavat yhdessä A-puolen (kutsutaan myös A-terminaaliksi) ja eteläpuolen lentokenttäalueet 3 ja 4 muodostavat B-puolen. Lentokentältä pääsee bussilla ja taksilla eri puolille Orlandoa.

Bussilla tai taksilla Orlandoon

Lentokentältä pääsee Orlandon keskustaan bussilla ja taksilla. A-puolelta Lynx-bussien linjat 11 ja 51 menevät keskustaan ja matka kestää noin 45 minuuttia ja matkan hinta on 2 dollaria. Lentokentän sekä A- että B-puolella on takseja ja taksi maksaa määränpäästä riippuen noin 35-70 dollaria. Taksi keskustaan maksaa noin 35 dollaria, International Drivelle noin 40 dollaria ja Disney Worldiin noin 60 dollaria. 

Lentoaika: Helsinki-Orlando (1 vaihto) n. 14 tuntia