Lennot Miamiin

Lennot Miamiin

Helsingistä Miamiin on monia lentoyhteyksiä ja lentoja löytyy muun muun muassa lentoyhtiöiltä Finnar, American Airlines ja British Airways. Finnair lentää Helsingistä suoraan Miamiin talvikautena eli 26.10.2015–28.3.2016. Suoran lennon lentoaika noin 9 tuntia ja 50 minuuttia.

Miamin lentokettä

Miamin kansainvälinen lentokenttä (MIA) sijaitsee noin 13 kilometrin päässä Miamin keskustasta ja se on yksi suurimmista lentokentistä Yhdysvalloissa. Lentokentältä pääsee bussilla ja taksilla eri puolille Miamia.

Bussilla tai metrolla Miamiin

Miamin lentokentän E-hallin 1-tasolla eli maatasolla on bussiasema, jolta lähtee SuperShuttle -lentokenttäbussit, paikallisbussit (MetroBus) sekä taajamabussit.  SuperShuttlella pääsee eri puolelle Miamia, paikallisbussin linja 7 menee Miamin keskustaan, linja 37 Hialeahiin sekä Etelä-Miamiin ja linja 42 ajaa Golden Gladesiin, Opa Lockaan ja Coconut Groveen. Lentokentältä kulkee myös metrojuna (MetroTrail) ja sillä pääsee nopeasti eri puolille Miamia. 

Taksilla Miamiin

Lentokentän tuloaulan ulkopuolella on taksitolppa. Taksi South Beachille maksaa noin 35 dollaria. Taksi muualle Miamiin lentokentältä maksaa paikasta riippuen noin 35 - 55 dollaria.

Lentoaika: Helsinki-Miami n. 9 tuntia 50 minuuttia