Hotellit Floridassa

Kun varaat matkasi Floridaan Apollomatkoilta, voit suunnitella matkasi itse ja valita sinulle mieluisan hotellin useista vaihtoehdoista. Voit pysytellä yhdessä kaupungissa tai kiertää ympäri Floridaa. Valitse ensin lentoliput, jonka jälkeen voit lisätä yhden tai useamman ominaisuuden varauksesi. Apollomatkoilla on satoja hyviä hotelleja eri puolilla Floridaa ja voit yöpyä rauhallisella ranta-alueella tai suurkaupungin sykkeessä.

Hotelli Floridaan Apollomatkoilta

  • Satoja hotelleja ympäri Floridaa
  • Kaikki hotellit vähintään 3 tähden hotelleja
  • Turvanasi on valmismatkalaki varatessasi lento+hotellin

Suosituimmat kohteet Floridassa

Apollomatkoilta voit valita mieleisesi hotellin lukuisista eri vaihtoehdoista ympäri Floridaa.

Miami

Urbaanit rannat, loistavat ostosmahdollisuudet ja vilkas yöelämä – Apollomatkoilta löydät hotelleja ympäri Miamia. Suosittuja alueita ovat South Beach, Art Deco District, Ocean Drive sekä Downtown.

 

Fort Lauderdale

Fort Lauderdalea kutsutaan Floridan Venetsiaksi, sen useiden kanaaleiden tähden. Lähde nauttimaan pitkistä rannoista, hyvistä ostosmahdollisuuksista sekä monista golfkentistä.

 

Orlando

Orlandon huvipuistovalikoima on niin valtava, että se kestää useita päiviä kokea ne kaikki. Riippumatta siitä, missä huvipuistoissa haluat käydä, meillä on laaja valikoima hotelleja lähistöllä.

 

Walt Disney World Resort

Haluatko viettää useita päiviä Orlandon teemapuistoissa? Silloin suosittelemme varaamaan hotellin Walt Disney World Resortista, joka on hämmästyttävän suuri alue.

 

Clearwater Beach

Clearwater Beach on saari, Tampan ulkopuolella, joka houkuttelee upeilla valkohiekkaisilla rannoillaan. Paikka tarjoaa täydellistä rentoutumista hektisten huvipuistojen vastapainoksi.

 

Fort Myers Beach

Rauhallinen Fort Myers Floridan länsirannikolla tarjoaa upeita Karibian rantoja, joissa voit nauttia kauniista auringonlaskuista ja ottaa rennosti.

 

Sanibel Island

Sanibelin kauniit rannat ovat kuuluisia monista hienoista simpukankuoristaan. Saari on pieni, mutta täydellinen muutaman päivän rentoutumiseen rikkaan luonnon ja upeiden maisemien keskellä.

 

Napoli

Viehättävä Napoli länsirannikolla tarjoaa hyvän mahdollisuuden vierailla myös lähistöllä, Evergladessä. Kaupunki sijaitsee rannalla ja tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet, ravintolat sekä golfkentät.

 

Key West

Yövy Amerikan eteläisimmässä kärjessä, vieraile Hemingway Housessa ja nauti kyydistä pitkin Overseas Highwayta, joka on nimensä mukaisesti valtatie veden päällä.