Kohdevastaava

Haluatko johtaa ja kehittää lomakohdetta isommaksi? Pidätkö ongelmanratkaisusta ja oletko taitava johtamaan ja motivoimaan ihmisiä? Hae Apollolle kohdevastaavaksi.

Tehtävänkuvaus

Kohdevastaavana vastaat pienemmästä lomakohteesta ja saaresta ja vastaat koko pienestä kohteesta ja raportoit kohdepäällikölle. Olet kohteesi matkaoppaiden esimies ja vastaat päivittäisistä toiminnoista, sekä suunnittelet retkiä ja aktiviteetteja. Kohdepäällikön kanssa kohdat kohteen kehitystä ja varmistat asiakastyytyväisyys- ja taloudellisten tavoitteiden täyttymisen. Työskentelet aktiivisella otteella ja varmistat kohteen palvelun laadun yhteistyökumppaneiden parissa hotelleilla, retkillä ja ravintoloissa. Työhön kuuluu myös hallinnollisia tehtäviä kuten talousraportointia ja palautteiden käsittelyä.

Tehtävässä onnistumisen edellytykset

Olet organisointikykyinen, tehokas johtamaan muita ja ilmaiset itseäsi hyvin suullisesti ja kirjallisesti. Yliopistotutkinto, esimieskokemus, pidempi asuminen ulkomailla, kokemus matkailualalta, opettajakoulutus ja matkaopaskokemus ovat eduksi.

Vaatimukset

  • Vähintään vuoden kokemus matkaoppaana
  • Matkailualan koulutus
  • B-ajokortti
  • Hyvä kielitaito: englanti ja ruotsi