Uimakoulun ohjaaja Apollo Mondo -hotelleissa

Pidätkö treenauksesta ja haluat auttaa lomailijoita pysymään kunnossa lomansa aikana? Työskenteletkö treeniohjaajana ja haluat välillä tehdä töitä auringossa? Silloin olet juuri sopiva henkilö työskentelemään Apollo Mondo Family Resorteissa. 

Tehtävänkuvaus

Uimakoulun ohjaajana vastaat Swim School By Apollo -uimakoulustamme yhdessä kolmesta Apollo Mondo Family Resorteista. Apollon uimakoulu toteutetaan yhteistyössä Trampoolinin kanssa ja opetamme niin lapsia kuin aikuisia. Uimakoulun ohessa autat muissa tehtävissä, kuten asiakkaiden sisään- ja uloskirjaamisessa, tapahtumissa ja maskotin roolissa. 

Tehtävässä onnistumisen edellytykset

Uiminen on lähellä sydäntäsi ja saat muut innostumaan uimisen ilosta ja taidoista. Sinulla on pedagogisia kykyjä ja kuuntelet niin pienten kuin isojen lomailijoiden toiveita. Olet luotettava, vastuuntuntoinen ja kommunikoit sujuvasti erilaisten ihmisten kanssa. Plussana näemme yliopistotasoisen koulutuksen, kokemusta liikunnan ja hyvinvoinnin parista sekä ajokortin. Lisäksi on hienoa, mikäli olet työskennellyt matkanjärjestäjätehtävissä tai lasten parissa. Olet myös saattanut kerryttää osaamista ryhmäliikunnan ohjauksessa.

Odotamme sinulta

  • Uimaohjaaja koulutusta
  • Työkokemusta uimakoulun parissa vähintään vuoden ajalta
  • Uimakoulun teorian ja käytännön tuntemusta
  • Mahdollisuutta todistaa työkokemus palveluammatista kirjallisesti