Konseptikoordinaattori

Haluatko tehdä konseptimme ideoista totta Apollo Mondo -hotellissamme? Oletko ongelmanratkaisukykyinen ja kommunikoit sujuvasti erilaisten ihmisten kanssa sekä asetat asiakkaiden tarpeet aina etusijalle? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme konseptikoordinaattori.

Tehtävänkuvaus

Konseptikoordinaattorina työskentelet yhdessä Apollo Mondo Family Resorts -hotellissamme.  Olet Apollomatkojen kasvot ja työskentelet niin asiakkaiden kuin yhteystyökumppaneiden parissa. Konseptikoordinaattorina työskentelet aktiivisesti lisämyynnin parissa myyden lastenkerhoamme, uimakouluamme ja retkiämme. Tehtäviisi kuuluu lisäksi niin hallinnollisia tehtäviä kuin työskentelyä asiakkaidemme parissa auttaen heitä sisään- ja uloskirjautumisen yhteydessä. Lisäksi tehtävänäsi on työskennellä tapahtumien parissa sekä maskottinamme.

Tehtävässä onnistumisen edellytykset

Teet asiakkaidemme lomasta parhaan mahdollisen ottaen huomioon niin pienten kuin isojen asiakkaidemme lomatoiveet. Sinulla on hyvät priorisointi- ja päätöksentekotaidot. Kommunikoit niin ruotsiksi kuin englanniksi ja olet luotettava sekä ammattitaitoinen. Katsomme eduksi korkeakoulututkinnon ja matkailualan työkokemuksen, mieluiten ulkomailta. Lisäksi on hienoa, mikäli osaat tanskaa tai norjaa.

Vaatimukset

  • Ylioppilastutkinto
  • Vuoden työkokemus mieluiten hotelli-, ravintola tai palvelualalta
  • Kirjoitat ja puhut sujuvaa englantia
  • Vähintään vuoden voimassa ollutta ajokorttia