Aktiivista lomaa Turkissa

Aktiivilomailijan Turkki

Aurinkoloman ei tarvitse aina sisältää vain auringonottoa ja rannalla makaamista. Turkissa voit kokeilla monia vauhdikkaita aktiviteetteja. Pelaa golfia Belekissä, nauti vauhdin huumasta Alanyan Aqua Parkissa tai pelaa tennistä Kleopatran rannalla – jokaiselle löytyy varmasti mieleisiä lajeja kokeiltavaksi! 

Kansainväliset urheilutapahtumat

Jos olet urheilun ystävä, saatat hyvällä tuurilla osua Alanyaan kansainvälisten urheilutapahtumien aikaan, joita järjestetään joka vuosi. Kesäkuussa kaupungissa järjestetään rantalentopalloturnauksia, ja lokakuussa on triathlon-kilpailujen aika. Voit nähdä myös presidentin pyöräilykilpailun, joka järjestetään Alanyassa 27.4 ja Istanbulissa 4.5. Kaduilla on silloin loistava tunnelma!

Pelaa tennistä

Monissa hotelleissa on omat tenniskentät, ja hotell Rivieraa vastapäätä Kleopatran rannan lähettyviltä Alanyasta löytyy myös neljä tenniskenttää. 

Pysy kunnossa

Side Fitness Center, on suuri ja moderni kuntokeskus, jonka henkilökunta palvelee asiakkaita myös englanniksi. Sopii täydellisesti sinulle, joka haluat ylläpitää kuntoasi myös lomalla!

Rantalentopalloa Turkissa

Kuntosali rannalla

Jos haluat pysyä kunnossa myös lomalla, voit treenata avoimilla treenipaikoilla rannan tuntumassa. Voit jäädä treenaamaan esimerkiksi aamukävelyn jälkeen, tai vaihtoehtoisesti tulla paikalle illalla, kun on jo hieman viileämpää. Jokaisella treenipaikalla on noin 10 kuntolaitetta, jotka ovat vapaasti käytettävissä.

Vauhdikas vesipuisto

Rantaelämän vastapainoksi koko perhe voi lähteä viettämään hauskan päivä Alanyan Aqua Park -vesipuistoon, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Puistossa on vaihtoehtoja myös perheen pienimmille, ja alueella on useita uima-altaita. Puistossa on myös ravintola, jossa voit pysähtyä keräämään energiaa. Avoinna toukokuusta syyskuuhun. Osoite: Saray Mah. Ismet Hilmi Balci Cad. No:62 07400 Alanya.

Vesiskootteriajelu Turkissa

Pelaa golfia Belekissä

Golfin ystävien kannattaa suunnata kohti Belekiä, joka sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Antalyasta. Täältä löydät 14 eri golf-kenttää, mukaanlukien usean 18-reikäisen golf-kentän sekä 27-reikäisen kentän. Osoite: National Golf Club Belek Turizm Merkezi, 07500 Serik, Antalya.

Haasta matkakumppanisi keilauksessa

Keilaus on hauska aktiviteetti koko perheelle, tai kaveriporukan keskuudessa. Universal Bowling, jossa hyvä pelimeininki ylläpidetään hyvän musiikin avulla, sijaitsee Alanyassa. Samasta paikasta löytyy myös biljardipöytiä ja flipperipelejä. Osoite: Babaoðlu mah.Fabrikalar cad, Alanya.