Özlem Garden

Hotelli Özlem Garden levittäytyy lähes kokonaan merelle ja pitkin Siden rantapromenadia. Hotellin ravintola sijaitsee rannalla ja vehreiden käytävien varrella on matalia rakennuksia, joissa on viihtyisiä kahden hengen huoneita - kuin tehty rentouttavaa lomaa varten.


TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 83 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 1,3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Özlem Garden sijaitsee vehreässä ympäristössä rannalla noin 20 minuutin kävelymatkan päässä antiikin Sidestä. Puutarhamaisella hotellialueella on matalia bungaloweja, joissa kahden hengen huoneet sijaitsevat. Täällä on rauhallista ja rentoa, kuin tehty ihanaa lomaa varten.

Hieno pieni allasalue, jossa allas lastenosiolla. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari.

Ravintola Ana tarjoaa noutopöydästä aamiaista, lounasta ja illallista. Maksuton wifi altaalla ja ravintolassa. Turkkilainen kylpy sekä hierontaa ja kuorintahoitoja lisämaksusta. Pöytätennis on maksuton, mutta mailat ja pallot panttia vastaan.

Etäisyys rannalle vaihtelee riippuen majoituksen sijainnista alueella.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

  • Aamiaispöytä, klo 7.30-10.00.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-14.00.
  • Iltapäivätee ja jäätelöä, klo 15.00-16.00.
  • Illallispöytä, klo 19.00-21.00.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-24.00.
  • Minibaari huoneessa, jossa maksutonta vettä.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 paluupäivänä.

Tärkeä tieto koskien tiistain Gazipasan lähtöä! 

Hotellihuone luovutetaan tiistaina aamupäivällä tai viimeistään päivällä klo 12.00.

Hotellit Side

Nar Apart

Nar Apart on hyvinhoidettu ja pidetty huoneistohotelli Sidessä, jossa henkilökunta todella huolehtii vieraistaan. Hotellin allasalueella on erillinen lastenallas sekä allas/-snackbaari. Tilaa jotain hyvää syötävää tai juotavaa ja vietä lomapäiviäsi viihtyisällä allasalueella.

Can Garden Beach

Siden kauniin hiekkarannan tuntumassa on viihtyisä Can Garden Beach. Hotelli sijaitsee Siden arkeologisella alueella, ja vehreässä puutarhassa on useita pieniä jäänteitä muinaisilta ajoilta. Suurella allasalueella on vesiliukumäkiä. All Inclusive sisältyy matkan hintaan, ja tekee lomasta astetta helpompaa.

Melas Holiday Village

Melas Holiday Village on mukava perhehotelli, joka koostuu useista pienistä rakennuksista. Mainio sijainti vehreässä ympäristössä, aivan omalla hiekkarannalla. Tässä All Inclusive -hotellissa ruoka ja juoma sekä minigolf, tennis, biljardi ja aerobic kuuluvat loman hintaan. Hotellilla on nuoremmille vieraille vesipuisto, jossa on neljä jännittävää liukumäkeä.

Melas Resort

Raikas Melas Resort sijaitsee Siden hiekkarannalla. Hotellilla viihtyy niin aikuiset kuin lapsetkin. All Inclusive sisältää ruoan ja juoman lisäksi muun muassa minigolfia, tennistä, squashia ja biljardia. Melas Resortissa on helppo viihtyä!

Nar Pension

Nar Pension on kodikas ja pieni turkkilaisen perheen omistama hotelli. Täällä majoitut vanhan Siden sydämessä lähellä ravintoloita, baareja ja antiikin ajan nähtävyyksiä. Hotelli soveltuu sinulle, joka haluat majoittua lähellä palveluita paikallisessa ilmapiirissä.