Örsmaris Boutique Hotel

Örsmaris Boutique Hotel sijaitsee rannalla Marmariksen ja Icmelerin välissä. Hotellissa on uima-allas, ja hotellin alla olevalla rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja. Tutustu Marmariksen saaristoon mereltä käsin, käy Efesosin maailmanperintökohteessa tai tee uintiretki Pamukkalen valkoisille kallioille - täältä löydät lomatekemistä jokaiseen makuun!


Huonetyyppi

Standard-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 486 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 3,8 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Örsmaris Boutique -hotellista on kauniit näkymät merelle ja Marmariksen saaristoon, ja se sijaitsee Marmariksen ja Icmelerin puolivälissä. Molempiin kohteisiin on helppo päästä Dolmuksella tai kävellen kävelykadun kautta. Marmaris on suurempi kohde, jossa on useita ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja viihdettä.

Allasalue, jota ympäröi mukava puutarha. Altaassa on matalampi osio lapsille. Aurinkotuoleja ja -varjoja uima-altaalla ja rannalla suoraan hotellin alapuolella. Maksuttomat allas- ja rantapyyhkeet. Ravintolassa on tarjolla mannermainen aamiainen sekä illalliseksi turkkilaisia ja kansainvälisiä ruokia. Baari. Siisti vaatetus illallisilla - miehillä pitkät housut.

Hotellissa on neljä kerrosta, ei hissiä. Hotellin yläpuolella olevalla kadulla voit hypätä Dolmuksen kyytiin, jolla pääset helposti joko Marmarikseen tai Icmeleriin.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiainen

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiainen ja illallinen valmiilta listalta)

Hotellit Marmaris & Icmeler

Casa Blanca

Jos haluat rentoutua ja asua lähellä rantaa Icmelerissä, Casa Blanca on täydellinen valinta sinulle. Hotelli sijaitsee hienon hiekkarannan yläpuolella ja puutarhan takana odottavat upeat merimaisemat ja ranta aurinkotuoleineen ja rantabaareineen. Aamiainen sisältyy hintaan ja lisämukavuutta lomaan tuo lisämaksullinen All Inclusive. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 13-vuotiaat vieraat.

Blue Bay Platinum

Blue Bay Platinum on tyylikäs All Inclusive-hotelli, joka on sisustettu vaalein värein. Hotelli sijaitsee hieman yli kahden kilometrin päässä Marmariksen keskustasta ja aivan hotellin vierestä löytyy Aqua Dream -vesipuisto. Hotellissa on yhteensä kuusi uima-allasta, kylpylä turkkilaisella hamamilla ja kolme ravintolaa.

Grand Yazici Club Turban

Tervetuloa Grand Yazici Club Turbaniin, joka on erinomainen All Inclusive -hotelli mukavalle ja rentouttavalle lomalle. Hotellissa on allasalue, ihana spa ja kaunis ranta. Hotellin ravintolassa on tarjolla makuja kaikkialta maailmasta, ja se sijaitsee loistavalla paikalla rannalla Marmarista ja Icmeleriä vastapäätä.