Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Osassa huoneista on kokolattiamatto. Minibaari sisältyy - täytetään päivittäin oluella, virvoitusjuomilla ja vedellä. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat majoittua hotelli Grand Yazici Club Turbanissa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone 5 hengelle

Perhehuoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Suurella parvekkeella on sohva, nojatuoli, pöytä ja tuolit. Perhehuoneista on pääsy pienelle, jaetulle altaalle, joka on vain näissä huoneissa majoittuville. Perhehuoneet koostuvat kahdesta makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode yhdessä makuuhuoneessa ja parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta toisessa. Olohuoneessa on sohvaryhmä ja lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Osassa huoneista on kokolattiamatto. Minibaari sisältyy - täytetään päivittäin oluella, tuoremehulla, virvoitusjuomilla ja vedellä. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla kaikissa huoneissa. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, joissa on suihku, jacuzzi ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 110-115 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-5 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke ja terassi. Perhehuoneet koostuvat kahdesta huoneesta - makuuhuoneesta, jossa on parivuode, ja olohuoneesta, jossa on lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta ja kokoontaitettavasta nojatuolista. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari sisältyy - täytetään päivittäin oluella, virvoitusjuomilla ja vedellä. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla kummassakin huoneessa. Hiustenkuivain. Suihku tai kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 38-42 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Superior-huoneet koostuvat kahdesta huoneesta, joiden välissä ei ole ovea. Makuuhuoneessa on parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta ja olohuoneessa lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta tai kokoontaitettavasta nojatuolista. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari sisältyy - täytetään päivittäin oluella, virvoitusjuomilla ja vedellä. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla kummassakin huoneessa. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30-35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.