Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Parivuode ja yhden hengen vuode, parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta tai kolme yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta - vesi sisältyy hintaan ja täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone, 4 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke. Perhehuone koostuu kahdesta makuuhuoneesta. Parivuode ja yhden hengen vuodetta kummassakin huoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta - vesi sisältyy hintaan ja täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Perhehuoneita, joissa on kolme tavallista vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke. Parivuode ja yhden hengen vuode tai kolme yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta - vesi sisältyy hintaan ja täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.