Marmaris & Icmeler

  • Omatoimikohde
  • Aurinkovarma rantakohde
  • Viihtyisä satama-alue ravintoloineen ja baareineen

Marmaris ja Icmeler, tai Içmeler, ovat kaksi Turkin suosituinta lomakohdetta, jotka sijaitsevat maan lounaisrannikolla. Marmariksen venesatamassa, joka on Turkin suurin, tuhansia veneitä on ankkuroituna kristallinkirkkaassa vedessä. Marmaris ja Icçmeler ovat aurinkoisia kohteita, joista löytyy pitkiä hiekkarantoja, pieniä lahtia ja saaria. Marmariksesta löytyy enemmän viihde-elämää, kun taas Icçmeler on hieman rauhallisempi. Marmariksem vanha kaupunki ja satamapromenadi ovat kokoontumispaikkoja niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa. Jos haluat vierailla kahdessa eri maassa lomasi aikana, suosittelemme päiväretkeä Rodoksen kaupunkiin.Lisätiedot Marmaris & Icmeler

Valuutta

Turkin lira

Ravintolat

Marmariksen hintataso on suhteellisen edullinen. Kahden ruokalajin illallinen maksaa noin 15 euroa / henkilö. Olut maksaa noin 3 euroa.

Kuljetukset matkakohteessa

Marmaris on Apollomatkojen omatoimikohde, joten lentokenttäkuljetukset tulee hoitaa itse joko bussilla, taksilla tai vuokra-autolla.

Rannat

Marmariksen ranta on useita kilometrejä pitkä ja on karkeaa hiekkaa ja pyörökiveä. Aurinkotuolit ovat ilmaisia, mutta tällöin tulee ostaa lounas siltä ravintolalta, jonka tuolit ovat. Aurinkovarjot ovat lisämaksusta. Marmariksessa on myös pieniä lahdenpoukamia ja rantoja, jonne voit suunnata vuokra-autolla tai taksiveneellä.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 12°c
helmi 13°c
maalis 16°c
huhti 19°c
touko 24°c
kesä 30°c
heinä 33°c
elo 33°c
syys 29°c
loka 24°c
marras 18°c
joulu 14°c

Kaikki matkakohteet Turkki

Alanya

Yhä useampi suuntaa lomalle suosittuun Alanyaan - Turkin etelärannikon suurimpaan lomakohteeseen, jossa on pitkät rannat, vauhdikas iltaelämä, hyvät ostosmahdollisuudet sekä edullista hemmotella itseä hamamissa, kampaajalla ja kauneushoidoissa.

Side

Sidessä sinua odottaa ihana loma pittoreskissa ympäristössä. Tunnelmallinen Side tunnetaan raunioistaan ja kulttuurikohteistaan, jotka vievät sinut menneeseen aikaan. Pitkät hiekkarannat houkuttelevat pulahtamaan päivän paahteesta vilvoittavaan veteen ja vanhassa kaupungissa voit kierrellä kapeilla kujilla samalla tutustuen kaupungin ravintoloihin ja putiikkeihin.

Kappadokia

Haluatko kokea jotain täysin uutta? Turkin Kappadokia on ainutlaatuinen matkakohde. Kun värikkäät kuumailmapallot kohoavat taivaalle aamunkoitteessa upeiden maisemien yllä, on vaikeaa olla ällistymättä näkymästä. Kappadokia tarjoaa monia muitakin aktiviteetteja, ja pääset myös tutustumaan Turkin historiallisiin osiin. Kappadokia on Apollomatkojen omatoimikohde. Voit määrittää matkan pituuden itse, ja valita itsellesi sopivat lennot ja hotellin.

Bodrum

Bodrumia kuvaillaan usein sanomalla, että se on kuin Turkin Saint Tropez. Pieni niemimaa, joka muodostaa suositut matkakohteet, sijaitsee Turkin länsirannikolla. Niemimaalla on useita mukavia rantoja, jotka sopivat hyvin myös lapsiperheille, selä ylellisiä venesatamia ja pieniä kalastussatamia vieri vieressä.

Cesme

Yhdistä ranta- ja kaupunkiloman parhaat puolet, ja koe ihastuttava Cesmen rannikkokaupunki Turkin länsirannikolla. Tutustu muinaisiin nähtävyyksiin, yöelämään, ylelliseen venesatamaan ja palmujen reunustamaan kävelykatuun, jonka varrelta löytyy useita ravintoloita.

Istanbul

Istanbul on loistava kohde vaikka vain viikonlopuksi. Suosittu suurkaupunki on yhdistelmä aasialaista ja eurooppalaista kulttuuria, millaista ei muualta löydy. Sininen Moskeija ja Hagia Sofia täytyy ehdottomasti kokea Istanbulin loman aikana. Lisäksi voit käydä ostoksilla Suurella Basaarilla ja pitää kahvitauon joissakin ihanista kahviloista, mitä kaupunki on täynnä. Apollomatkojen kautta matkustat Turkkiin Istanbuliin helposti omatoimisesti reittilennoin joustavin matka-ajoin.