Ilica Hotel Spa & Wellness Resort

Ilica Hotel Spa & Wellness Resort on koko perheen hotelli Cesmessä. Hotellilla on ihana allasalue, yksityinen ranta. ja hotellin vieressä on myös vesipuisto. Jos haluat lisämukavuutta lomallesi, voit varata puolihoidon, ja keskittyä vain lomasta nauttimiseen!


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle. Deluxe-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1145 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ilica Hotel Spa & Wellness Resortista löytyy kaikki, mitä tarvitset ihanaan ja rentouttavaan lomanviettoon. Hotelli sijaitsee aivan Cesmen keskustan ulkopuolella ja on sisustettu kauniisti. Hotellin alapuolella on yksityinen hiekkaranta, ja hotellin vierestä löytyy suuri vesipuisto (lisämaksusta). Rentoudu hotellin kylpylässä, jossa on turkkilainen sauna, lämmitetyt uima-altaat ja kuntosali.

Suuri ja kaunis allasalue, jossa on uima-allas ja erillinen lastenallas. Aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari. Hotellilla on yksityinen ranta, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja. Kylmiä juomia saatavilla rantabaarissa. Hotellissa on myös maksullinen lämmitetty (35-38 astetta) lämpöallas. Ranta- ja allaspyyhkeitä maksutta. Hotellin vieressä on suuri vesipuisto, jossa on useita uima-altaita, lastenaltaita vesiliukumäillä, korkeita ja pitkiä vesiliukumäkiä ja laiskoja jokia, joissa kellutaan renkailla. Joissain vesiliukumäissä on pituus- ja ikäraja.

Noutopöytäravintola, à la carte -ravintola, kaksi kahvilaa, snackbaari ja kolme baaria. Noutopöytäravintolassa on tarjolla aamiais- ja illallispöytä, josta saatavilla turkkilaisia ja kansainvälisiä ruokia. Grillibaarissa on tarjolla ruokaa aamusta iltaan. Vastaanoton baari on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Kesäisin hotellin rannalla on cocktailbaari, joka on avoinna klo 10.00-23.00.

Hotellin spassa on laaja valikoima erilaisia kauneushoitoja, hierontoja, turkkilaisia kylpyjä. Sauna ja lämmitetty thalasso-allas ja kuntosali - hoidot lisämaksusta, kylpylän ikäraja 12 vuotta. Spa-puolella on myös pieni sisäuima-allas, jossa on lyhyt vesiliukumäki. Hotellin ylläpitämä lastenkerho alle 5-vuotiaille lapsille, jossa on englantia puhuva henkilökunta. Leikkikenttä. Elävää musiikkia muutamana iltana viikossa.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Cesmen venesatamaan ja Cesmen keskustaan on noin 5 kilometriä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Aamiainen on tarjolla klo 07.30-10.30 ja sunnuntaisin klo 08.00-11.00. Illallinen on tarjolla klo 19.30-21.30.

Hotellit Cesme

Piril Hotel Thermal & Beauty Spa

Piril Hotel Thermal & Beauty Spa sijaitsee noin 600 metrin päässä Cesmesin venesatamasta ja hotellissa on kaksi ulkouima-allasta sekä lastenallas. Hotellissa on myös ihana kylpylä, jossa on lämmitetty uima-allas, turkkilainen sauna ja yksityinen laituri. Puolihoito sisältyy loman hintaan!

Babaylon Hotel

All-inclusive-hotelli Babaylon Hotel sijaitsee aivan Cesmen ulkopuolella, ja sillä on oma yksityinen rantaosio, joka on palkittu kansainvälisellä Blue Flag -ympäristöpalkinnolla. Nauti päivistä rannalla tai altaan äärellä, herkuttele hyvän ruoan parissa, pelaa tennistä ja tutustu Turkin moniin historiallisiin nähtävyyksiin, kuten Efesoon ja Pamukkaleen.