Babaylon Hotel

All-inclusive-hotelli Babaylon Hotel sijaitsee aivan Cesmen ulkopuolella, ja sillä on oma yksityinen rantaosio, joka on palkittu kansainvälisellä Blue Flag -ympäristöpalkinnolla. Nauti päivistä rannalla tai altaan äärellä, herkuttele hyvän ruoan parissa, pelaa tennistä ja tutustu Turkin moniin historiallisiin nähtävyyksiin, kuten Efesoon ja Pamukkaleen.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 344 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 7 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Babaylon Hotel on mukava All Inclusive -hotelli, joka sijaitsee aivan rannalla, joka on palkittu kansainvälisellä Blue Flag -ympäristöpalkinnolla. Hotellilla on yksityinen alue rannalla, josta löytyy myös uimalaituri, pukuhuoneet, suihkut, wc, patjoilla varustettuja aurinkotuoleja ja -varjoja sekä rantapyyhkeet. Hotelli tekee yhteistyötä yritysten kanssa, jotka tarjoavat sukellus-, purjelautailu- ja leijalautailutunteja lisämaksusta.

Hotellissa on allasalue, josta on kaunis merinäköala, ja jossa on ulkouima-allas, erillinen lastenallas, aurinkotuoleja, -varjoja sekä allaspyyhkeet.

Hotellin noutopöytäravintolassa on tarjolla aamiaista, illallista ja lounasa. Päivisin ja iltaisin voit vilvoitella drinkin kera ja iltapäivisin Snack Bistro Barissa on tarjolla kevyitä aterioita. Hotellissa on kolme baaria, yksi uima-altaalla, yksi aulassa ja yksi Snack Bistro Barissa.

Hotellissa on tarjolla tennistä, pöytätennistä, biljardia, koripalloa, rantalentopalloa ja vesipalloa. Hotellin ylläpitämä lastenkerho 4-12-vuotiaille lapsille, jossa on englantia puhuva henkilökunta. Leikkikenttä. Kolikkopeli.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Etäisyys rannalle vaihtelee riippuen siitä, missä hotellissa päin yövyt. Cesmeen on matkaa noin 7 kilometriä ja Cesmen venesatamaan noin 6 kilometriä. Portaita ja tasoeroja hotellissa ja sen ulkopuolella. Portaat rannalle.

Blue Flag -palkinto takaa korkean vedenlaadun, uimaturvallisuuden, kattavan ympäristöohjeistuksen kävijöille, luonnon oikeaoppisen kohtelun sekä muut ympäristö- ja laatukriteerit. Valinnasta vastaavat FEE sekä paikallinen kumppani – tässä tapauksessa Hellenistic Society for Protection of Nature (HSPN) – tarkastaa ne ympäri vuoden.

Ateriat

Sisältyy:

  • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 07.00-10.00.
  • Lounaspöytä, klo 12.00-13.30.
  • Illallispöytä, klo 19.30-13.30.
  • Pitoja, pizzaa, hampurilaisia, salaattia ja pastaa Snack Bistro Barissa, klo 13.30-16.00.
  • Iltapäiväkahvia Snack Bistro Barissa, klo 17.30-18.00.
  • Keittoa, klo 23.30-00.00.
  • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia klo 10.30-23.30

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä lähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hotellit Cesme

Piril Hotel Thermal & Beauty Spa

Piril Hotel Thermal & Beauty Spa sijaitsee noin 600 metrin päässä Cesmesin venesatamasta ja hotellissa on kaksi ulkouima-allasta sekä lastenallas. Hotellissa on myös ihana kylpylä, jossa on lämmitetty uima-allas, turkkilainen sauna ja yksityinen laituri. Puolihoito sisältyy loman hintaan!

Ilica Hotel Spa & Wellness Resort

Ilica Hotel Spa & Wellness Resort on koko perheen hotelli Cesmessä. Hotellilla on ihana allasalue, yksityinen ranta. ja hotellin vieressä on myös vesipuisto. Jos haluat lisämukavuutta lomallesi, voit varata puolihoidon, ja keskittyä vain lomasta nauttimiseen!