Kahden hengen huoneita

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode ja yhden hengen vuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Wifi ja ilmastointi lisämaksusta. Jääkaappi. Tv paikalliskanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta sängystä/vuodesohvasta. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv paikalliskanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi. Huoneet koostuvat makuuhuoneesta, jossa on parivuode ja yhden hengen vuode tai kaksi yhden hengen vuodetta, sekä olohuoneesta, jossa on lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta ja kokoontaitettavasta vuoteesta. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Tv paikalliskanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv paikalliskanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.