Phoenix Sun

Tervetuloa All Inclusive -hotelli Phoenix Suniin Bodrumissa, joka sopii erinomaisesti perheille. Hotellissa on suuri allasalue, ja ranta sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotellilta on myös bussikuljetus rannalle muutamana kertana päivässä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 3/2-4 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle. Kampanjahuoneita 2-3/2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 603 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 750 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Phoenix Sun on mukava perhehotelli, jossa on suuri allasalue. Allasalueella on kaksi allasta, rentoutumisallas sekä aktiviteettiallas, ja muutamia erillisiä lastenaltaita. Toiminta-altaassa on vesiliukumäki. Aurinkotuoleja ja -varjoja. Allas-/rantapyyhkeet panttia vastaan. Hotelli tarjoaa kuljetuksen rannalle pari kertaa päivässä, hotellilta on n. 10.30 ja 14.30, takaisin hotellille n. 12.30 ja 18.00. Bodrumin ranta on hiekka-/kiviranta. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot hotellin omalla rantaosiolla.

All Inclusive sisältyy hintaan ja kaikki ateriat tarjoillaan hotellin noutopöytäravintolassa. Voit valita, haluatko istua sisällä vai ulkona. Lisäksi aulassa on snackbaari, allasbaari ja tavallinen baari.

Sauna ja turkkilainen sauna maksutta, hoidot turkkilaisessa saunassa ja hieronta lisämaksusta. Leikkikenttä. Hotellin ylläpitämä lastenkerho, jossa on englantia puhuva henkilökunta. Hotellin aktiviteettipäällikkö järjestää päivittäisiä aktiviteetteja, kuten lentopalloa, pöytätennistä, biljardia ja tikanheittoa.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Hotelli koostuu useista rakennuksista. Hotellilta on kauniit näkymät ympäröivälle alueelle. Portaita hotellin alueella. Noin 2,5 kilometriä kuuluisille tuulimyllyille.

Ateriat

Sisältyy:

  • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 08.00-10.00.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-14.00.
  • Välipaloja, klo 12.00-17.00.
  • Iltapäiväkahvia, klo 17.00-18.00.
  • Illallispöytä, klo 19.00-21.00.
  • Keittoa, klo 23.00-00.00.
  • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia, klo 10.00-23.00.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Hotellit Bodrum

Bodrum Beach Resort

Tervetuloa Bodrum Beach Resortiin, jossa viihtyy koko perhe! Hotellilla on useita uima-altaita, vesiliukumäkiä ja erinomainen sijainti - hotelli vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä rannalta! Lyhyen kävelymatkan päästä löytyy ravintoloita, baareja ja putiikkeja, ja myös Bodrumin tunnetut tuulimyllyt sijaitsevat lyhyen matkan päässä.

Salmakis Resort & Spa

Aivan rannalla Bodrumissa sijaitsee hotelli Salmakis Resort & Spa. Hotelli sijaitsee upealla paikalla, ja lisäksi hotellista löytyy useita aktiviteetteja. Loman hintaan sisältyy puolihoito, mutta jos haluat lomaasi vielä hieman enemmän lisämukavuutta, on saatavilla myös lisämaksullinen All Inclusive. Hotellissa on oma kylpylä, jossa voit hemmotella itseäsi ihanilla hoidoilla.

Parkim Ayaz

Etsitkö rantahotellia suositun Bodrumin läheltä Turkista? Silloin hotelli Parkim Ayaz saattaa olla oikea vaihtoehto juuri sinulle! Hotelli sijaitsee Gümbetin rannan läheisyydessä ja hotellialueella on useita altaita, aktiviteetteja ja All Inclusive sisältyy loman hintaan.

Ambrosia

Hotel Ambrosia sijaitsee aivan hotellin yksityisen Bitez Yali -rannan yläpuolella. Hotellin allasalueella on kaksi allasta, joista toinen on lastenallas. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee Bitezin rauhallinen alue, jossa on myös mukava hiekkaranta. Ambrosiassa voit rentoutua hotellin kylpylässä, treenata kuntosalilla, pelata tennistä tai vaikkapa nautiskella hyvästä kirjasta riippumatossa makoillen.

Summer Garden

Summer Garden on täydellinen hotelli rennoista lomapäivistä haaveileville. Hotellissa on kolme uima-allasta, joista yksi on lastenallas vesiliukumäellä. All Inclusive sisältyy hintaan, ja täällä majoitut mukavissa huoneissa tai huoneistoissa. Jos kaipaat ohjelmaa illaksi, on Bodrum tunnettu myös yöelämästään.