Bodrum Beach Resort

Tervetuloa Bodrum Beach Resortiin, jossa viihtyy koko perhe! Hotellilla on useita uima-altaita, vesiliukumäkiä ja erinomainen sijainti - hotelli vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä rannalta! Lyhyen kävelymatkan päästä löytyy ravintoloita, baareja ja putiikkeja, ja myös Bodrumin tunnetut tuulimyllyt sijaitsevat lyhyen matkan päässä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmioita 2-3 hengelle. Kolmioita 5 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1624 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 750 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Bodrum Beach Resortissa on suuri allasalue, jossa on suuri uima-allas, erillinen varjoisa lastenallas ja kaksi muuta uima-allasta, joissa on useita vesiliukumäkiä, joiden ympärillä on aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotelli on vain muutaman minuutin päässä Bodrumin rannalta. Rannalta voit vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja. Allas-/rantapyyhkeet panttia vastaan.

Aamiainen tarjoillaan hotellin ravintolassa. Ravintolan terassilta on kaunis näkymä merelle. Päiväsaikaan ja alkuiltaan asti tarjolla on välipalabaari, josta saa kevyempiä aterioita.

Kuntosali. Pöytätennis ja darts panttia vastaan. Leikkikenttä. Sauna ja turkkilainen sauna sekä hieronta lisämaksusta.

Hotelli koostuu useista pienemmistä kolmikerroksisista rakennuksista. Noin 700 metriä Bodrumin tuulimyllyille ja suunnilleen sama matka kaupungin keskustaan, jossa on ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja baareja.

Ateriat

Kahden hengen huoneet ja perhehuoneet

Sisältyy:

  • Aamiainen

Aamaiainen tarjoillaan klo 07.00-10.00.

Kaksiot ja kolmiot

  • Ei aterioita.

Hotellit Bodrum

Phoenix Sun

Tervetuloa All Inclusive -hotelli Phoenix Suniin Bodrumissa, joka sopii erinomaisesti perheille. Hotellissa on suuri allasalue, ja ranta sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotellilta on myös bussikuljetus rannalle muutamana kertana päivässä.

Salmakis Resort & Spa

Aivan rannalla Bodrumissa sijaitsee hotelli Salmakis Resort & Spa. Hotelli sijaitsee upealla paikalla, ja lisäksi hotellista löytyy useita aktiviteetteja. Loman hintaan sisältyy puolihoito, mutta jos haluat lomaasi vielä hieman enemmän lisämukavuutta, on saatavilla myös lisämaksullinen All Inclusive. Hotellissa on oma kylpylä, jossa voit hemmotella itseäsi ihanilla hoidoilla.

Parkim Ayaz

Etsitkö rantahotellia suositun Bodrumin läheltä Turkista? Silloin hotelli Parkim Ayaz saattaa olla oikea vaihtoehto juuri sinulle! Hotelli sijaitsee Gümbetin rannan läheisyydessä ja hotellialueella on useita altaita, aktiviteetteja ja All Inclusive sisältyy loman hintaan.

Ambrosia

Hotel Ambrosia sijaitsee aivan hotellin yksityisen Bitez Yali -rannan yläpuolella. Hotellin allasalueella on kaksi allasta, joista toinen on lastenallas. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee Bitezin rauhallinen alue, jossa on myös mukava hiekkaranta. Ambrosiassa voit rentoutua hotellin kylpylässä, treenata kuntosalilla, pelata tennistä tai vaikkapa nautiskella hyvästä kirjasta riippumatossa makoillen.

Summer Garden

Summer Garden on täydellinen hotelli rennoista lomapäivistä haaveileville. Hotellissa on kolme uima-allasta, joista yksi on lastenallas vesiliukumäellä. All Inclusive sisältyy hintaan, ja täällä majoitut mukavissa huoneissa tai huoneistoissa. Jos kaipaat ohjelmaa illaksi, on Bodrum tunnettu myös yöelämästään.