Kokemuksia Seabel Alhambra Beach Golf & Spa kesä -23 -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Seabel Alhambra Beach Golf & Spa kesä -23 -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

81% matkustajista suositttelee

2855 arvostelua
Erinomainen
 
1460
Erittäin hyvä
 
969
Hyvä
 
278
Ei kovin hyvä
 
91
Huono
 
57

Viimeisimmät 5 arviota

6.3.2020

Kirjoittanut reijos755 Hämeenlinna, Suomi

Golfia near by

Hotellissa kävimme lähinnä aamiaisella ja päivällisellä. Golfkentät aivan vieressä, jossa aika vierähti. Hotellin henkilökunta on auttavaista ja ystävällistä. Palvelu on erinomaista. Hotellissa näytti olevan erilaisia aktiviteetteja ihan moneen lähtöön. Emme osallistuneet. Merenranta muutaman sadan metrin päässä. Puolihoitoon kuulunut aamiainen ja päivällinen olivat molemmat monipuoliset. Ei osaa mistään valittaa. Aamiaisella jaksoi hyvin 18 reijän kierroksen. Huone, jossa yöt kuluivat oli ihan ok. Siivous toimi ja paikat olivat siistit. Onnistunut valinta meidän kannaltamme.

 
23.10.2017

Kirjoittanut Daria_Finland Helsinki, Suomi

Hieno all-inclusive hotelli

Hotelli ylitti odotuksemme. Superior-huone oli tilava ja siisti. Myös kylpyhuone oli tilava ja siellä oli kylpyamme. Parveke oli vaatimaton, samoin maisema, mutta se ei haitannut, koska emme viettäneet aikaa parvekkeella. Yleiset tilat olivat myös siistejä ja kauniita. Aamiainen, lounas ja päivällinen buffet-ravintolassa olivat erinomaisia. Kaikille löytyi sopivaa syötävää ruokavalioista huolimatta. Etenkin poikani piti tunisialaisista erikoisuuksista. Lounaalla ja päivällisellä oli houkuttelevat jälkiruuat + jäätelöä + hedelmiä joka päivä. Viini oli paikallista, eikä mikään elämys, mutta ruuan kanssa menetteli. Kerran viikossa sai ilmaisen päivällisen tunisialaisessa a'la carte-ravintolassa. Ruoka oli sielläkin hyvää. Menu piti varata etukäteen kahdesta vaihtoehdosta. Palvelu oli kaikkialla erittäin ystävällistä. Aktiviteetit olivat mukavia. Oppaasta poiketen ne eivät olleet maksullisia, vaan välineitä sai lainata panttia vastaan. Kokeilimme mm. minigolfia, tennistä, pöytätennistä, petankkia ja jousiammuntaa, Lisäksi osallistuimme venyttelyyn ja vesijumppaan. Rannalla lainasimme kanootteja ja polkuvenettä. Myös aurinkotuolit olivat ilmaisia ja rantapyyhkeen sai 10D:n panttia vastaan koko ajaksi ja sen sai vaihtaa aina halutessaan puhtaaseen. Molemmat isot uima-altaat olivat hyviä ja vesi n. 24C. Meressä ehkä 23C lokakuun puolivälissä. Sisäuimallasta emme kokeilleet. Maksullisista palveluista kävimme pienellä katamaraanilla risteilyllä. Se maksoi 40D / tunti, kun mukana oli kapteeni. Siihen mahtui kapteenin lisäksi 2 henkeä ja se oli todella kivaa, Varasimme myös uima-altaalla olleelta mieheltä tunnin mönkijäajelun hintaan 35D/henkilö. Sekin oli hauskaa. Tarjolla olisi ollut myös kameli- ja hevosratsastusta. Wi-Fi toimi jotenkuten ala-aulassa ja sen lähistöllä ja sekin oli ilmainen. Varoitus: Jotkut taksikuskit yrittävät huijata hinnoissa. Esim. Sousseen pääsee 5D:llä, kun mittari on päällä, mutta useimmat pyytävät kiinteää 10D:n hintaa. Sekään ei ole paljon. Hotellin suosittelema taksikuski pyysi lentokenttäkuljetuksesta 70D, vaikka mittarissa oli 30D. Retket: Suosittelen retkeä Karthagoon ja Tunisiin sekä kauniiseen sini-valkoiseen Sidi Bou Saidin kylään. Tunisissa Bardo-museo on upea. Kaikki nämä näkee yhden päivän retkellä. Tilataksi hotellista koko päiväksi maksoi 280D.

 
25.9.2023

Kirjoittanut amynjie Swindon, Yhdistynyt kuningaskunta

Animation team outstanding

Best hotel entertainment I’ve ever seen. All the staff at this hotel work tirelessly with a smile on their faces. From the reception staff, to the bar & restaurant, cleaners and maintenance.. every single person was super helpful and friendly every day without fail. The animation team absolutely made this holiday though… everyone was fantastic with my children and remembered their names from day one. Special mention to Rico who is super talented at what he does. In fact all the team were amazing and welcoming, they even came to reception to say goodbye to us before we left which was a great touch. The hotel spa is excellent - a higher standard than most UK spas I’ve visited. The food was fresh and tasty… fresh omelettes and pancakes for breakfast and a barbecue and grill every lunch and evening. Water sports really reasonably priced and the beach really close. Location of the hotel good, the port within walking distance (or a cheap taxi). Taxi drivers really helpful too… I took my kids on a day out to Monastir and the taxi waited for me for a reasonable price. The rooms are okay, very spacious. The only minor inconvenience was no Wi-Fi in the rooms but I went out to get a Tunisian SIM card with ease. (Taxi driver showed me where to go). All round brilliant holiday!

 
8.9.2023

Kirjoittanut Gaston B

great stay

we checked in on sept 6 ,the food was great with a good variety of options , the staff was very helpful and cheerful especially the youger members of the animatiom team great stay overall,there are small issues but not that significant to knock the rating down i recommend it for the youth and young couples

 
7.9.2023

Kirjoittanut Adam K

Wholesome

Stunned for words, the seabell hotel is an experience. If you wish to have a holiday of a lifetime here is the place. The entertainment was just breathtaking. The staff were very welcoming. The animation group just simply no words to describe how talented they are. Highly recommend to all.