Seabel Alhambra Beach Golf & Spa kesä -23

Seabel Alhambra Beach Golf & Span sijainti on täydellinen, Port El Kantaouin sydämessä, jossa on oma ranta rentouttavia päiviä varten. Hotelli on kävelymatkan päässä 36-reikäisestä Golf El Kantaoui The Panorama -kentästä. Täällä voit nauttia merestä, pelata kierroksen golfia, rentoutua hotellin spassa tai vain nauttia tunisialaisen keittiön herkullisista ruoista.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle. Kahden hengen huone bungalowissa 2-3 hengelle. Perhehuone 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2851 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellilla on kolme allasaluetta. Yhdellä allasalueella on tavallinen allas sekä kaksi matalaa allasta (100cm ja 70cm syvät). Toinen allasalue rentoutusaltaalla sijaitsee lähellä rantaa, ja kolmannella alueella on sisäuima-allas ja katettu lastenallas (40 cm syvä), joka on lämmitetty marraskuusta maaliskuuhun. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot altaalla ja rannalla. Allas- ja rantapyyhkeet panttia vastaan.

Grenaden noutopöytäravintolassa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen. Kolme kertaa viikossa järjestetään teemaillallisia, joissa voit maistella italialaisen ja tunisialaisen keittiön ruokia sekä mereneläviä. Hotellissa on myös à la carte -ravintola Nomad, jossa tarjoillaan kansainvälistä ruokaa. Baari ja allasbaari.

Hotellissa on useita urheilu- ja aktiviteettimahdollisuuksia, kuten 11 tenniskenttää (kovapohjaisia), minigolf, petankki, jousiammunta, pöytätennis, rantalentopallo, jalkapallo, koripallo ja lentopallo. Hotellissa on myös aerobic-, tanssi- ja ryhmäliikuntatunteja. Seuraavat aktiviteetit lisämaksusta: golf, pehmeät tenniskentät valaistuksella, vesiurheilulajit, 3 padel-kenttää sekä hoidot ja palvelut hotellin spassa. Hotellin ylläpitämä lastenkerho 4-12-vuotiaille lapsille, jossa englantia puhuvat ohjaajat. Hotellin ylläpitämä nuorisokerho 13-17-vuotiaille nuorille, avoinna vain koulujen loma-aikoina. Leikkikenttä. Iltaviihdettä, kuten esityksiä.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton tallelokero vastaanotossa bungalowien kahden hengen huoneissa ja perhehuoneissa. Pankkiautomaatti.

El Kantaouin satamaan 2 kilometriä ja Soussen keskustaan noin 12 kilometriä.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä Greande -ravintolassa klo 6.30-10.00
 • Lounaspöytä Greande -ravintolassa klo 12.30-14.00
 • Illallispöytä Greande -ravintolassa klo 18.45-21-15
 • Mannermainen aamiainen allasbaarissa klo 10.00-12.00
 • Pizzaa, lettuja, kakkuja ja leivonnaisia allasbaarissa klo 16.00-18.00
 • Yksi tunisialainen à la carte illallinen viikossa à la carte -ravintolassa, pöytävaraus vaaditaan
 • Rajoittamattomasti paikallisia virvokkeita, olutta, viiniä ja drinkkejä missä tahansa hotellin baarissa klo 10.00-23.00

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa saapumispäivästä klo 11:00 alkaen lähtöpäivään kello 12:00 asti.

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Sousse

Sentido Bellevue Park

Sentido Bellevue Parkissa moderni design kohtaa itämaisen mystiikan. Hotellin täydellinen sijainti, hieno hiekkaranta ja suuri uima-allas takaavat rentouttavan loman. Täällä voit pelata golfia, nauttia hyvästä ruoasta ja hemmotella itseäsi hotellin spassa. Hotellilta löytyy päivisin tekemistä kokoperheelle vesiurheilusta lastenkerhoon ja kuntosaliin.

Mövenpick Resort & Marine Spa

Mövenpick Resort & Marine Spa sijaitsee suoraan hienolla hiekkarannalla Soussen ulkopuolella. Hotellissa on useita uima-altaita ja spa, ja aamiainen sisältyy hintaan. Lisämaksulliseen puolihoitoon ja All Inclusiveen sisältyy lisäksi useita eri ravintoloita.