Klong Daon ranta, Koh Lanta

Koh Lantan matkavinkit

Rento ja rauhallinen Koh Lanta on monien suosikki, ja erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Täällä saat todella rentoutua hienoilla rannoilla, ja nauttia auringonpaisteesta. Koh Lantasta löytyy myös paljon nähtävää ja tehtävää – täältä löydät meidän suosikkimme! 

Kauniit rannat

Kantiang Bay -nimisessä paikasta Koh Lantan eteläpuolelta löydät putiikkeja, ravintoloita ja kahviloita. Täällä sinua odottavat kilometrien pituiset valkoiset hiekkarannat trooppisten sademetsien ympäröimänä. Kauniimpia maisemia saat etsiä! Rannalla on myös erinomaiset mahdollisuudet snorklaamiseen.

Saladan, Koh Lanta

Saladanin markkinat

Koe aito Thaimaa! Joka viikonloppu (lauantaisin tai sunnuntaisin) Saladanissa järjestetään markkinat, joilla myydään lihaa, kalaa, vihanneksia, vaatteita, kenkiä ja paljon muuta. Luultavasti et palaa kotiin kassit täynnä ostoksia, mutta saat takuulla inspiraatiota ja uusia kokemuksia. Tämän kaltaisissa markkinoissa korkeista hinnoista ei tarvitse huolehtia – näet markkinahintoja heti, kun saavut Saladaniin. 

Mai Keaw Cave

Koh Lanta on tunnettu harmoniastaan, mutta saaren keskiössä sijaitsevasta tiheästä sademetsästä löydät myös jännitystä. Kun matkaat kohti saaren suurinta luolaa, Mai Keaw Cavea, voit tunnistaa alueen myös Viidakkokirjoista. Kiehtovassa tippukiviluolassa on myös erilaisia vesilähteitä. Luolaan mennessäsi saat myös otsalampun. Tätä kokemusta et halua jättää välistä!

Lanta Old Town

Tarvitsetko taukoa auringosta ja uimisesta? Silloin voit ottaa taksin Lanta Old Towniin jonakin iltapäivänä. Tämä viihtyisä pikkukaupunki on tunnettu harmoniastaan, vaikka se toimii myös saaren hallinnollisena keskuksena. Kävele pitkin pääkatua, joka muistuttaa jollain tapaa villin lännen elokuvaa, tai vieraile kiinalaisessa temppelissä. Lounaan tai illallisen voit nauttia paikallisessa ravintolassa. 

Rantahierontaa, Koh Lanta

Rentoudu spa-puolella

Dreamy Spa sijaitsee Long Beachilla, aivan Saladanin ulkopuolella, ja se on yksi Koh Lantan pidetyimmistä spa-keskuksista. Kauneushoitolassa on mukava ja ystävällinen henkilökunta, jotka saavat olisi takuulla tervetulleeksi. Hoitolassa voit saada ihania ihohoitoja auringossa paahtuneelle iholle, tai mikset kokeilisi vaikka rentouttavaa selkähierontaa. Tänne pääset helpoiten taksilla tai tuk tukilla. 

Lanta Animal Welfare

Vieraile paikassa, jossa ei toivoa ja rakkautta puutu – nimittäin Koh Lantan eläintensuojelukeskuksessa. Keskuksessa työskentelevillä ihmisillä on suuri sydän, ja he omistavat aikansa apua tarvitseville eläimille. Täällä niin työntekijät kuin nelijalkaiset ystävät arvostavat jokaista vierailijaa, ja voit saada myös opastetun kierroksen. Eläimet ovat tietysti onnensa kukkuloillaan ylimääräisestä huomiosta! Lanta Animal Welfare on avoinna päivisin, ja täällä käyminen on myös maksutonta. 

Neljä ravintolavinkkiä 

Koh Lantasta löytyy monia ravintoloita jokaiseen makuun. Tästä löydät muutamia suosikkejamme! Corner Bar -nimisessä ravintolassa Klong Dao Beachilla voit nauttia Tom Yam Gai -keitosta, joka on ravintolan erikoisuus. Sen pääraaka-aine on kana, mutta voit vaihtaa sen myös katkarapuihin tai kalaan. 

Ravintola Koh Lantassa

Erinomaista ruokaa upealla näköalalla

Nauti maukkaasta ruoasta upeassa merinäköalassa hienossa Lanta Noissa. Papa Restaurant sijaitsee täydellisellä sijainnilla Saladanissa, ja on tunnettu erinomaisista merenelävistään. Listalta löytyy myös laaja valikoima thai-ruokia ja eurooppalaisia annoksia. Lasten keskuudessa suosituiimpia ovat lihapullat, ja aikuiset taas nauttivat simpukoista viinikastikkeessa. Voit myös kysyä ''itse Papalta'' suosituksia! 

Kokonainen ilta Edenissä 

Hieman Saladanin ulkopuolella, lähellä Klong Daota, sijaitsee ravintola Eden. Täällä voit nauttia hyvästä ruoasta ja erinomaisesta palvelusta. Menulta löydät maukkaiden thairuokien lisäksi myös monia eurooppalaisia ruokia – ja ehdottomasti kaupungin parhaat pihvit! Monipuoliselta viinilistalta löydät myös monia vaihtoehtoja täydentämään kokemusta. 

Drunken Sailors

Drunken Sailorts on kahden sisaruksen omistama kahvila, josta saat ehkä kaupungin parasta espressoa, eikä ilmapiirissäkään ole valittamista. Ruokalistalta löytyy niin thaimaalaista kuin länsimaista ruokaa. Erinomaiset voileivät sopivat myös kevyempiin lounashetkiin. Kahvilassa voit osallistua myös kirjojen vaihtoon, tai surffailla netissä langattoman netin avulla. Useimpina iltoina ravintolassa näytetään myös elokuvia. Drunken Sailors sijaitsee Kantiang Bayssa, Koh Lantan eteläpuolella.