Treenaus Thanyapurassa

Thanyapura on Kaakkois-Aasian suurin urheilukohde ja tarjontaan kuuluu kaikkea mielelle, keholle ja sielulle. Hotelli sijaitsee trooppisessa sademetsässä, vuoristoisessa ympäristössä keskellä Phuketin saarta. Thanyapura on uniikki lomakohde, minne voi matkustaa niin yksin, perheen kanssa kuin isommalla porukalla. Kohde soveltuu harrastelijaurheilijoille kuin ammattilaisillekin, työporukoille ja kaikille, jotka etsivät aktiivista ja liikunnallista lomaa. Thanyapurasta löytyy ammattitason ohjaajat liikunnan eri aloilta kuten triathlonista, uinnista, ryhmäliikunnasta, tenniksestä sekä juoksusta ja aktiviteetteja löytyy kaiken ikäisille. Juokse kumipuuplantaaseilla aamulla, pelaa kierros tennistä ennen lounasta, rentoudu altaalla lounaan jälkeen ja päätä päivä joogatuntiin. Mikäli olet kiinnostunut ryhmäliikunnasta, on tarjolla pilatesta, jooga, zumbaa, spinningiä sekä paljon muuta. Thanyapura on urheiluhotelli, mistä löytyy ympäri vuoden treenausta. Tästä hotellista palaat kotiin hieman vahvempana ja hieman nopeampana, mutta ennen kaikkea hieman iloisempana.

Lue lisää hotellista

Hotelli sijaitsee rauhallisella ja vehreällä paikalla vartin matkan päässä Phuketin lentokentältä, lähellä Thalangin kylää. Hotellissa on mukava allasalue, missä voit viettää päivää rentoutuen. Hotellin allasbaari tarjoilee raikasta juomaa virkistyksesi. 

Lue lisää hotellista

Urheiluohjelma

Ohjelma sisältää päivittäin triathlonia, juoksua, joogaa, ryhmäliikuntatunteja, pyöräilyä ja uintia. Kurkkaa ryhmäliikuntaohjelma, mistä löydät esimerkkejä päiväohjelmasta. Pidätämme oikeudet muutoksiin. 

Katso urheluohjelma (pdf)

Thanyapuran kartta

Tenniskentät, olymppiamittainen allas, noin 25 metrin esterata, ravintoloita, kuntosali, koripallo, jalkapallo, Booster-baari. Ja missä sijaitseekaan tarkkaan ottaen 500 metrin juoksurata? Tutustu hotellialueen karttaan.

Tutustu Thanyapuran karttaan
apollo sports
Thanyapura Sport & Health Resort
Maailmanluokan urheilumahdollisuudet

Thanyapura Sport & Health Resort

Sisältyy
Zumba, bootcamp, spartacus yms
Päivittäiset ryhmäliikuntatunnit
Fitnesskeskus/kuntosali 900 neliömetriä
Jooga, pilates
Uinti
Olymppia-allas 50 m, maksuton yksityiseen treenaukseen
25 metrin allas
Juoksu
Spinning
Juoksurata 500 m
Lentopallo 
Lisämaksusta
Pyöräily  (maantie + maasto)
Jalkapallo
Uimaradat (erilliset radat)
Avovesiuinti(shuttle)
Muay thai
Juoksu-, intervalli opetus jne
Wellnesskeskus
Triathlon-academy
Tennis
Uima-academy
Rugby 
Esteratakisailu (esterata) 
Yleisurheilu (korkeushyppy, pituushyppy, kolmiloikka yms)
Rantalentopallo
Multi-kenttä

 

Varaa treenausmatka ryhmille ja joukkueille

Thanyapura Sport Hotel on mainio vaihtoehto suuremmillekkin ryhmille, jotka haluavat treenata mieltä ja kehoa. Varaa treenimatkasi Apollomatkojen ryhmäosaston kautta: 

Puhelinnumero: 09 6145 7400. 
Sähköpostiosoite: [email protected]

Laaja valikoima treenihotelleja

Apollomatkojen valikoimaan kuuluu laaja valikoima treenihotelleja, joista löytyy hyvä valikoima urheilumahdollisuuksia aktiiviseen lomaan. Löydät täältä kaikki Apollo Sports -hotellimme.