Thanyapura Sport & Health Resort

Treenaus hotellissa Thanyapura Sport & Health Resort

Trooppisten sademetsien ja vuoristojen ympäroimä Thanyapura Sport & Health Resortissa on erinomaiset treenimahdollisuudet. Thanyapurasta löytyy ammattitason ohjaajat liikunnan eri aloilta kuten triathlonista, uinnista, ryhmäliikunnasta, tenniksestä sekä juoksusta ja aktiviteetteja löytyy kaiken ikäisille.

Varaa lomasi Thanyapura Sport & Health Resortiin

  • Olympia-allas, suuri kuntosali, polkupyöräilyä & juoksua
  • Ohjattua ryhmäliikuntaa päivittäin
  • Ammattilaisille sekä kuntoliikkujille
Tennis

Tennis

Tennis

Thanyapura Sport & Health Resortissa toimii osa Aasian johtavista urheiluakatemioista ammattimaisin ohjaajin esimerkiksi tenniksen, triathlonin, uinnin, jalkapallon ja rugbyn parissa. Paranna uintitekniikkaasi tai lähde koko perheen kesken triathlon -tai tennistreeneihin, jotka sopivat sekä aloittelijoille että ammattilaisille. 

Pyöräily

Pyöräily

Pyöräily

Phuketissa on useita pyöräilyteitä, joissa on melko vähän liikennettä. Alueella, jossa Thanyapura Sport & Health Resort sijaitsee, on useita maantiepyöräilyyn soveltuvia teitä. Voit tutustua pyöräilykarttoihimme sivun alareunassa.

Uinti

Uinti

Uinti

Thanyapura Sport & Health Resortissa on sekä 50 -metrinen olympia-allas että 25 -metrinen kuntouintiallas. Tämän lisäksi järjestetään kuljetukset rannalle ja mahdollisuus Open water -uintiin (muutokset mahdollisia, valmis ohjelma saatavilla paikan päällä.) 

Treenimahdollisuudet lisämaksusta

 

Juoksu

Juoksu

Juoksu

Hotellilla on maksuton 500 metrin juoksurata, joka soveltuu hyvin pitkän matkan juoksuun, kuten myös hotellin ympäristö kumiplantaaseineen.

Kuntosali & ryhmäliikunta

Kuntosali & ryhmäliikunta

Kuntosali & ryhmäliikunta

Thanyapura Sport & Health Resortissa on tarjolla maksutonta ryhmäliikuntaa, kuten jooga, circle training, aerobic, thainyrkkeily, pilates, boot camp ja paljon muuta. Tutustu alla oleviin esimerkkeihin ryhmäliikuntatarjonnasta.   

Maksuton ryhmäliikunta Ryhmäliikunta lisämaksusta

Hinnasto

Hinnasto

Thanyapura Sport & Health Resort tarjoaa monipuolisesti aktiviteetteja – tenniskenttiä, olympia-allas, esterata, juoksurata, kuntosali ja jalkapallokenttä.

 Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia.

Hinnasto talvi

 

Päiväohjelma sisältää triathlonia, juoksua, joogaa, ryhmäliikuntaa, pyöräilyä ja uintia. Tutustu esimerkkinä toimivaan ryhmäliikuntaohjelmaan. Muutokset ovat mahdollisia.

Maksuton ryhmäliikunta Ryhmäliikunta lisämaksusta

 

Thanyapura Health & Spa Resortin esterata on sekä hauska että haastava.

Jooga & meditaatio

Jooga & meditaatio

Jooga & meditaatio 

Mahdollisuus yksityiseen valmennukseen sekä lapsille että aikuisille tasosta riippumatta joogan ja pilateksen parissa lisämaksusta.

Fysioterapia

Hyvinvointikeskus

Thanyapurassa on hyvinvointikeskus, jossa on tarjolla urheiluhierontaa ja muita hoitoja lisämaksusta. Voit varata ajan fysioterapeutille, naprapaatille ja kiropraktikolle sekä tilata oman detox-, painonhallinta- ja antistressiohjelman lisämaksusta.


 

Sisältyy
Ryhmäliikuntatunnit päivittäin
Jalkapallo (omatoiminen)
Fitnesscenter/kuntosali 900 neliötä
Jooga ja pilates 
Uinti (pääsy altaaseen)
Olympia-allas + 50 metriä, maksuton omatoimisille treenaajille
25 -metrinen allas, maksuton omatoimisille treenaajille
Juoksu (saatavilla reittikarttoja)
Indoor cycling
Juoksurata 500 metriä
Lentopallo
Lisämaksusta
Pyöräily (maantiepyörä + maastopyörä)
Multicourt
Uintiratoja (yksityinen rata joukkueille/ryhmille)
Open water-uinti (kuljetukset)
Muay Thai
Juoksukoulu, intervalliharjoituksia
Wellnesscenter
Triathlon (kaksi aikataulun mukaista tuntia per päivä)
Tennis
Uintivalmennus
Rugby (kenttä vuokrattavissa)
Obstacle Racing (esterata)
Yleisurheilu (mm. pikajuoksu, korkeus- ja pituushyppy)
Rantalentopallo

Varaa aktiiviloma

Thanyapura Sport & Health Resort on urheiluhotelli, mistä löytyy treenimahdollisuuksia ympäri vuoden sekä ammattilaisille että kuntoliikkujille. Varaa aktiiviloma, harjoitusleiri, juoksuloma, klubimatka tai reissu kavereiden kesken. Thanyapura Sport Hotel on mainio vaihtoehto suuremmillekkin ryhmille, jotka haluavat treenata mieltä ja kehoa. 

Puhelinnumero: 09 6145 7400. 
Sähköpostiosoite: [email protected]

Laaja valikoima treenihotelleja

Apollomatkojen valikoimaan kuuluu laaja valikoima treenihotelleja, joista löytyy hyvä valikoima urheilumahdollisuuksia aktiiviseen lomaan. Löydät täältä kaikki Apollo Sports -hotellimme.

Pyöräily -ja juoksukarttoja