Kokemuksia Phuket Graceland Resort & Spa -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Phuket Graceland Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

70% matkustajista suositttelee

3760 arvostelua
Erinomainen
 
1530
Erittäin hyvä
 
1249
Hyvä
 
512
Ei kovin hyvä
 
223
Huono
 
246

Viimeisimmät 5 arviota

8.12.2022

Kirjoittanut Pekka T Kuopio, Suomi

Hyvä lomahotelli

Hotelli on mainiolla paikalla. Patong Beachin ravintolat ja katseltavat paikat ovat lyhyen kävelymatkan päässä, ranta on vieressä ja siltikin paikka on mukavan rauhallinen. Aamupalabuffet on monipuolinen. Vinkkinä sanoisin, että kannattaa panostaa parempaan huoneeseen; aiemmin muutama vuosi sitten käydessämme perusmallin huone oli jo hiukan kulunut ja ikä näkyi, mutta nyt huone (olikohan Sunset wing tms) oli siisti ja parveke tilava. Henkilökunta on ystävällistä ja hommat toimivat. Erikoismaininta skootterivuokrauksesta, toimi joustavasti ja skoden sai hotellin pihasta. Laiskalle hyvä.

 
27.10.2019

Kirjoittanut JapanoidReview

Hyvä hotelli, pikkaisen kulunut

Hotelli on rannan vieressä, tien toisella puolella. Toimiva kokonaisuus. Useita uima-altaita joissa allasbaarit. Iso hotellikompleksi. + Huonepalvelu toimii 24h, tuli tilattua useasti ruoka huoneeseen + Useita altaita käytössä + Biljardi, Snooker ja keilarata + Suht hyvä aamupala + Oma hierontapalvelu + Todella hyvät sängyt + Uudet remontoidut huoneet siistejä ja viihtyisiä. + Pyyhkeet saa lainaan rannalle ja altaalle - Osittain hotellialue vähän kulahtanut

 
8.3.2018

Kirjoittanut LolitaH38

Voin suositella

Hyvässä paikassa... rannan rauhallisemmalla osalla... merivesi puhdas... Palvelu oli hyvä ... ystävällinen siivoja. Runsas ja hyvä aamiainen. Team Carpe Diem Ayeshia, Maria,David ja Alejandro huolehtivat ”allasjumpasta” ym. Ystävällisiä ja upeita ihmisiä... kiitokset heille 🤗🤗

 
5.3.2018

Kirjoittanut matkailija43 Vierumäki, Suomi

Loma

9.2-24.2.2018 Mukava hotelli kaikki toimi hyvin. Isot allasalueen, kuntosali, Biljardi, keilaus lisäksi lapsille leikkihuone . Aktiviteettiryhmä järjesti tekemistä jokapäivä. Hyvä aamiainen. Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta.

 
25.1.2018

Kirjoittanut saara h Riihimäki, Suomi

Loisto hotelli!

Olimme häämatkalla Thaimaassa. Meidän tarpeisiimme ihan loistava hotelli! Hotellialueella kaikki tilat olivat siistit ja toimivat.. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Esimerkiksi huoneemme ilmastointikone tiputti vettä muutaman kerran lattialle ja korjausapu tuli todella nopeaan paikalle.. Huone oli perus hotellihuone. Sängyt olivat todella hyvät, samoin kylpyhuone, erittäin positiivinen asia oli, että suihku oli omassa suihkunurkkauksessaan, jolloin suihkussa käydessä ei ollut koko kylpyhuoneen lattia märkä.. Mukavan viileä huone ilmastoinnin ansiosta. Ilmainen (ja hyvin toimiva) tallelokero huoneessa oli plussaa.. Aamupala oli todella hyvä ja runsas. Jokainen taatusti löyti jotain syötävää.. Aamupalaa tarjoillaan kahdessa eri paikassa. Bua Luang on isompi ja keskeisemmällä paikalla, joten sinne näytti suurin osa vieraista suuntaavan. Toinen aamupalapaikka, Sunset restaurant oli hieman sivummalla ja pienemmässä tilassa, joten aamupalan sai nauttia enemmän rauhassa. Tämä sopi meillä paremmin. Hotellin uima-altaat olivat erinomaisia. Isoimmalla main poolilla oli vesijumppaa ja muuta aktiviteettiä pitkin päivää, myös pool bar löytyi.. Me vietimme suurimman osan aikaamme sky poolilla, joka oli Bua Luang ravintolan päällä, kattoterassilla. Siellä oli sopivan rauhallista ja mukava allas hierovine vesisuihkuineen. Hotellin sijainti oli hyvä. Ei ihan keskustassa, mutta ei kaukana.. Kauppoja (esim. 7-eleven) löytyi läheltä, kävelymatkan päästä.. Patong beachin upea hiekkaranta oli aivan hotellin edessä, ylitti vain tien niin oli rannalla. Hotellissa oli monia aktiviteettejä sadehetkien varalle, mm. biljardia, keilausta, kuntosalia ym.. tekemistä hotellilla siis riittää.. Hotellin yhteydessä oleva ravintola oli erinomainen. Ruoka hyvää ja palvelu nopeaa. Erittäin lämpimästi voin suositella tätä hotellia.. Lomamme oli erittäin onnistunut ja mielellämme joskus palaamme uudestaan tänne.. :)