Kokemuksia The Beach Heights -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 35 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Kailki
-
En tie

Vahvistettu asiakas: 2020-03-01


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita The Beach Heights -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

350 arvostelua
Erinomainen
 
161
Erittäin hyvä
 
117
Hyvä
 
35
Ei kovin hyvä
 
16
Huono
 
21

Viimeisimmät 5 arviota

14.10.2017

Kirjoittanut SuviT104 Salo, Suomi

Rauhallinen hyvä hotelli

Syyskuun lopulla hotelli ja sen seutu olivat tosi rauhalliset. Huone oli hiljainen ja siisti. Huoneen ikkunat olivat mäelle päin, ja eräänä yönä sieltä kuului hyvin äänekäästi joidenkin viidakkoeläinten(?) ääntelyä. Allas oli hyvä ja tilaa riitti niin vedessä kuin aurinkotuoleillakin. Henkilökunta oli ystävällistä ja aamiainen oli monipuolinen. Hotellin lähettyvillä oli useita ravintoloita sekä iso "teltta" josta sai hyvää ja edullista thairuokaa. Smoothiet olivat todellia hyviä!

 
1.1.2016

Kirjoittanut harri l

Perhehotelli

Hotelli sijaitsee vilkkaan Kata roadin sivukadulla suojassa pahimmalta liikennemelulta. Hotellilla on pari uima-allasta, mutta kanarian loman tyyliin ihmiset varaavat parhaat aurinkotuolit pyyhkeillä, eikä heitä sen jälkeen näy tuntiin tai kahteen. Uima-altaalla soi musiikki aamusta iltaan, joka kuluu myös huoneeseemme esteettä. 17 päivän jälkeen alkavat samat kappaleet kuulostaa hieman puuduttavalta. Hotelli on kohtuu uusi, mutta meidän huoneemme on kuitenkin jo hieman kulunut johtuen puutteellisesta siivouksen laadusta. Huone näyttää aluksi todella hienolta, mutta yksityiskohtiin voisi tämän tason hotellissa kiinnittää enemmän huomiota. Esimerkiksi tummentumaa (likaa) suihkun kaakeleissa ja saumauksissa. Pölyä kaappien hyllyillä/tasaisilla pinnoilla ja vaaleat verhot ovat likaantuneet parvekkeen ovien kohdalta. Tullessamme seinillä oli myös kotilomaisia hyönteisiä. Jouduimme itse myrkyttämään huoneen päästäksemme niistä eroon. Hotellin allasbaarissa on happy hour 18oo-20oo joka päivä. Häppärin aikaan juomien hinnat on kohdillaan. Hotellin läheisyydessä on kävelymatkan päässä monia hyviä ravintoloita. Kävelymatka rannalle on pitkähkö, joten hotelli tarjoaa ilmaisen kyydin kata beachille aamuisin ja nouto on iltapäivällä. Jos on pakko palata aiemmin, on matka käveltävissäkin. Kulku rannalle on tosin avoviemärin reunaa pitkin, joten hajuissa ja maisemissa on toivomisen varaa. Hotellin henkilökunta on ollut mukavaa ja autteliasta. Hyvää palvelua kaikin puolin.

 
1.4.2014

Kirjoittanut sour tamarind p Chiang Rai, Thaimaa

Uusi hotelli, me rakastamme @[email protected]

Tämä on ensimmäinen kertani Kata Beachillä ystäväni kanssa, myös ensimmäinen kerta tässä hotellissa. Ennen tänne tuloa luin paljon ja olin peloissani aiempien kommenttien takia, koska hotelli on uusi ja rakentaminen on juuri lopetettu. Sain hyvän vaikutelman vastaanoton henkilökunnasta, saimme lämpimän vastaanoton tanssivan lasin kanssa (rakastamme sitä). Kiva huone, mukava uima-allas auki klo 22 asti. Rantaan kävelee noin 7 minuuttia, lähellä paikallinen tori maanantaisian, kauppa lähellä. Aion tulla tänne uudestaan.

 
25.12.2020

Kirjoittanut caitlinsling Boynton Beach, Florida

Wonderful Stay!

I stayed here for two weeks and enjoyed everything about my stay. Times are very different now in Kata beach as there are no tourists, but this hotel is open and fully staffed and I enjoyed the peace and quiet. The staff were very friendly and went above and beyond to provide great coffee, assistance with all matters and a wonderful room upgrade. The pool area was very nice with tables and umbrellas for lounging and inflatables for the large pool. Housekeeping was also very good. Kata beach is a wonderful beach and is within close walking distance. A large 711 and a family mart are on the same street and 2 or 3 restaurants on the street are also open, so you can find everything you need very close by. I would recommend this resort to anyone and hope to stay there again sometime.

 
10.12.2020

Kirjoittanut Lionqueen9 Phuket, Thaimaa

Good choice for stay

I stay there with my boy, We are thai people, I stay many hotel in Phuket around Karon, Kata, In this situation this hotel gave us very cheap price includes breakfast, other hotel also cheap price but not included breakfast same this hotel it's show they still service and care for customers, they have spirit, room is nice, staff are support us, one thing the Refrigerator not cold enough and smell not good when first go inside the room but we can understand that maybe hotel closed for a long time when no customer covid19 crisis, swimming pool look good but we didn't use yet ,next time we will use swimming pool and will comment about that, there's valuables for 4 stars hotel, for me I prefer this hotel to stay, good choice.