Thavorn Palm Beach Resort

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Thavorn Palm Beach Resort sopii sekä pariskunnille että lapsiperheille. Hotellissa on kolme allasaluetta, joista yhdessä on neljällä vesiliukumäkeä, ja joista ja yksi sopii rentoutumiseen. Hotellissa on suuri kasvitieteellinen puutarha, ja jossa on erilaista puita, pensaita ja kasveja eri puolilta Thaimaata. Perhehuoneisiin mahtuu jopa 7 henkilöä. Hotelli sijaitsee rannan yläpuolella Karon Beachillä.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 4-7 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2152 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Thavorn Palm Beach Resort sijaitsee aivan Karon Beachin yläpuolella Phuketissa, ja rannalla voit tehdä mukavan aamukävelyn ennen aamiaista, tai nauttia maisemista auringonlaskun aikaan.

Blue Heaven -allasalueella on suuri allas lastenosiolla ja neljällä liukumäellä. Alle 12-vuotiaiden huoltajan seurassa. Osassa liukumäistä pituusraja 130cm. Chaba-allasalueella on allas matalammalla lastenosiolla ja vesiputouksella, ja Paradise Pool -allasalue on hiljaisempi allasalue rentoutumiseen, jossa on aurinkotuoleja, -varjoja sekä balilaisia aurinkotuoleja. Allasbaari Chaba swim up -baarista on saatavilla juomia, ja vesiliukumäkien vierestä löytyy allasbaari, josta on saatvilla juomia ja välipaloja. Jokaisella allasalueella on aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet maksutta.

Hotellin pääravintola on nimeltään Windsong, jossa on tarjolla thaimaalaisen keittiön ruokia ja kansainvälisiä ruokia. Ravintola on avoinna aamiais-, lounas- ja illallisaikaan. Ciao Pizza and Grill Restaurant tarjoaa pizzaa ja grilliruokia ja on avoinna aamusta myöhään iltaan asti. Coffee Talk Caféssa on tarjolla kahvia ja erilaisia mehuja. Sweet Talk on herkuttelijoiden suosikki, josta voit ostaa jäätelöä, keksejä ja macaronseja.

Kuntosali. Leikkihuone, jossa on palloja ja erilaisia leluja.

Etäisyys rannalle vaihtelee 100-150 metrin välillä riippuen siitä, missä päin hotellia majoitut. Vilkas tie on ylitettävä rannalle mentäessä. Kata Night Marketille noin 800 metriä. Hotelli koostuu kolmesta rakennuksesta, joissa on kaksi tai neljä kerrosta. Nelikerroksisissa rakennuksissa on hissit.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä
  • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiaispöytä ja illallinen á la carte -listalta
  • Täysihoito (aamiaispöytä, lounas ja illallinen á la carte -listalta)

Aamiainen tarjotaan klo 07.00-10.00 ja muuten ravintolat ovat avoinna klo 12.00-23.00.

Hotellit Karon Beach

Glow Mira Karon Beach

Aivan rannan yläpuolella Karon Beachillä sijaitsee Glow Mira Karon Beach – siisti ja tyylikäs hotelli, jossa majoitut valoisissa, skandinaavistyylisissä huoneissa. Hotellissa on ravintola, ja se sijaitsee myös lähellä Karonin yömarkkinoita.

Phuket Emerald Beach Resort

Hiljattain rakennettu Phuket Emerald Beach Resort sijaitsee Karonissa aurinkoisella Phuketilla. Hotellista löytyy suurempia huoneita perheille sekä huoneita, joista on suora allaspääsy. Ihana allasalue on lähellä rantaa ja merta.