In On The Beach

  • Lähellä rantaa

Pieni hotelli, jolla on charmia ja erinomainen sijainti lähellä rantaa. Nauti vilvoittavasta pulahduksesta altaaseen ja tee kävelyretki ravintolaan, ostoksille tai kivenheiton päässä sijaitsevalle valkohiekkaiselle rannalle.

f

Avoin kauppa
Maksuton muutosoikeus
Joustavampi maksuaika
Kuluton muutos Covid 19 -tapauksessa
 

Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/1–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 153 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Karonin rannalla sijaitseva pieni hotelli In on the Beach on sopivan kävelymatkan päässä ravintoloista ja ostoksista. Pienellä allasalueella on maksuttomat allas- ja rantapyyhkeet, aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellilla on uusi aamiaisravintola, josta aukeaa kaunis näkymä järvelle. Huomioithan, että ravintola on avoinna vain aamiaisaikaan. Hotellivieraille tarjoillaan maksutta iltapäiväkahvit.

Hotellin edustalla olevaa rantaa käytetään usein erilaisiin julkisiin tilaisuuksiin, kuten konsertteihin ja ranta-aktiviteetteihin, joka saatetaan kokea häiritsevänä. Pesulapalvelu. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiainen.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus 

Tärkeä tieto koskien Phuketin ja Khao Lakin matkoja: 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneen saa saapumispäivänä klo 15. Myös matkan hintaan sisältyvät ruokailut alkavat saapumispäivänä klo 15 jälkeen.