Horizon Karon Beach Resort Club Wing

  • Hotelli yli 18 -vuotiaille

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Erinomainen hotelli, kun viet murusesi tai ystäväsi lämpöön. Lähellä Karonin rantaa sijaitsevan hotellin spa-osasto tarjoaa hemmottelua ja allasalue viimeistelee lomarentoutumisen. Karonin alueelta löytyy runsaasti viihdettä ja rauhallisemmasta menosta ja tunnelmallisesta illallisesta voi nauttia jossakin hotellin ravintoloista ja loungessa.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-2 hengelle. Club-huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Tilavuus
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1741 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 250 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Horizon Karon Beach Resort Club Wing sijaitsee vehreältä hotellialueella ja täältä on kävelymatka Karon Beachin hiekkarannalle. Hotellin toinen osa on perheystävällinen Horizon Karon Beach Resort Family Wing.

Horizon Karon Beach Resort Club Wingissä on allas sekä maksuttomat aurinkotuolit,- varjot sekä pyyhkeet. Allas-/snackbaari. Club Wingin puolella majoittuvilla henkilöillä on maksuton sisäänpääsy club-loungeen, jossa tarjoillaan pientä syötävää ja aamiaista. Maksuton wifi yleisissä tiloissa.

Club Wingin vieraat ovat tervetulleita käyttämään Family Wingin palveluita. Täältä löytyy toinen allasalue, erillinen lastenallas, aurinkovarjoja sekä maksuttomat allaspyyhkeet. Allas-/snackbaari ja ravintola. Spa, jossa erilaisia hoitoja, hierontaa sekä jacuzzi lisämaksusta. Maksuton kuntosali. Pelihuone, jossa maksuton biljardi, pöytätennis. Xbox. Minimarketti.

Hotelli sijaitsee mäessä ja hotellialueella on korkeuseroja. Maksuton meno-paluu hotellibussi Patongille neljä kertaa vuorokaudessa. Katan keskustaan, josta löytyy baareja ja kauppoja, on noin 250 metriä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Talvi: Aamiaispöytä. Uudenvuoden illallinen. Puolihoito lisämaksusta.

Club Wingin puolella tarjoillaan yksinkertainen mannermainen aamiainen. Suurempi aamiaspöytä on Family Wingin puolella. Club Wingin vieraat ovat tervetulleita molemmille aamiaiselle.

Hyvä tietää

Hotelli ottaa 2000 THB käteispantin sisäänkirjautumisen yhteydessä jokaisesta huoneesta. Luottokortilla maksettaessa summa on 5000 THB. Luottokortilla pantin maksettaessa takaisinmaksu tapahtuu 14 päivän sisällä.

Vain yhdessä rakennuksessa on hissi.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus 

Tärkeä tieto koskien Phuketin ja Khao Lakin matkoja: 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneen saa saapumispäivänä klo 15. Myös matkan hintaan sisältyvät ruokailut alkavat saapumispäivänä klo 15 jälkeen. 

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa