Huoneet

Deluxe -huone

Yksinkertaisia, thaimaalaiseen tyyliin sisustettuja deluxe -huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Neljäs henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Tv satelliittikanavilla. Minibaari ja kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osasta huoneita suora pääsy altaalle ja kaikissa huoneissa on allasnäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Yksinkertaisia kahden hengen huoneita, jotka on sisustettu thaimaalaiseen tyyliin. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Neljännen henkilön tulee olla lapsi, joka jakaa normaalin vuoteen. Tv satelliittikanavilla. Minibaari ja vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 barn.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Yksinkertaisia, thaimaalaiseen tyyliin sisustettuja kahden hengen huoneita jaetulla altaalla. Neljännen henkilön tulee olla lapsi, joka jakaa normaalin vuoteen. Tv satelliittikanavilla. Minibaari ja vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Ulkotila allasnäkymällä ja jaetulla altaalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior -huone

Yksinkertaisia ja valoisia superior -huoneita, jotka on sisustettu thaimaalaiseen tyyliin. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Neljäs henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi, joka nukkuu aikuisen vieressä. Kaikissa huoneissa on tv kaapelikanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.