Namaka Resort Kamala

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Namaka Resort Kamala sijaitsee korkealla kukkulalla vehreässä ympäristössä. Hotellista on upeat näkymät Kamala Baylle sekä useita altaita, mm. infinity-allas. Lisäksi täältä löytyy pieni kuntosali ja spa, jossa on tarjolla ihania hoitoja.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 4 km
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Namaka Resort Kamala on rakennettu thaimaalaiseen tyyliin; perinteiset yksityiskohdat näkyvät niin arkkitehtuurissa kuin sisustuksessa.

Hotellissa on allasalue, jossa on useiden altaiden lisäksi lastenallas ja vesiliukumäki. Infinity-allas merinäkymällä ja swim up-baari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia ja juomia. Maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhkeitä. Kamalan ranta sijaitsee noin 3 km päässä ja tänne on maksuton hotellibussi klo 11.00-17.00 (tunnin välein).

Ravintola Blue Sea Caféssa tarjoillaan paikallista ja kansainvälistä ruokaa aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Aulabaari Horizon Loungessa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia sekä juomia.

Hotellissa on pieni, maksuton kuntosali. Lotus Spa, josta voi varata kauneushoitoja ja hierontoja. Höyrysauna ja jacuzzi lisämaksusta.

Hotellin oma lastenkerho. Ruuanlaittokursseja lisämaksusta.

Kamalan keskusta sijaitsee noin 3 km päässä, eloisa Patong noin 9 km päässä (vartin ajomatka). Bangtaon viihtyisälle rannalle on noin 12 km ja 29 km Phuketin lentokentälle.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uuden vuoden illallinen. Puolihoito, täysihoito ja jouluillallinen lisämaksusta.

Puolihoito sisältää aamiaispöydän ja lounaan tai illallinen. Täysihoito sisältää aamiaispöydän, lounaan ja illallisen. Ruokajuomat lisämaksusta.

Hyvä tietää

Paikallisliikennettä. Hotelli sijaitsee korkealla kukkulalla. Paljon portaita ja korkeuseroja.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus 

Tärkeä tieto koskien Phuketin ja Khao Lakin matkoja: 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneen saa saapumispäivänä klo 15. Myös matkan hintaan sisältyvät ruokailut alkavat saapumispäivänä klo 15 jälkeen.