Ranta Thaimaassa

Löydä oma Thaimaasi

Thaimaassa yhdistyvät kilometrien pituiset paratiisirannat, ystävälliset ihmiset, mahtavat makuelämykset, edulliset ostosmahdollisuudet ja jännittävät seikkailut. Juuri itselleen sopivan kohteen valinta voi kuitenkin olla hankalaa – täältä löydät meidän matkaoppaamme Thaimaahan, jonka avulla voit valita oman lomaparatiisisi!

Phuket

Phuket sopii kaikille, ja kaupungista löytyy ihania hotelleita niin lapsiperheille, aikuisten kesken matkustaville tai suuremmille kaveriporukoille. 

  • Horizon Karon Beach Resort Club Wing on hotelli aikuisille, joka sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Karonin kauniilta rannalta, ja täällä pääsetkin nauttimaan rentouttavasta lomasta altaan äärellä. 
  • Pidetty In on the Beach on yksinkertainen hotelli, joka sijaitsee suoraan upealla Karon Beachin rannalla.
Lue lisää Phuketista

Khao Lak

Khao Lakin kultaista hiekkarantaa reunustavat suuret, hienot hotellit, joiden joukosta löytyy hotelleita niin lapsiperheiden kuin aikuistenkin makuun. Muutaman kerran viikossa Bang Niangissa pidetään paikallismarkkinat, ja jos kaipaat lisää ostospaikkoja, suuntaa kohti Nang Thongia. Rannalta ja keskustasta löytyy useita hyviä thairavintoloita.

  • La Vela Khao Lak on moderni ja ylellinen hotelli, joka sijaitsee heti Khao Lakin rannalla. 
Lue lisää Khao Lakista

Krabi

Krabilla nautit rentouttavasta rantalomasta mukavissa hotelleissa sekä jännittävistä retkistä ja seikkailuista.

Krabilla odottaa myös Ao Nangin kaunis saaristo vehreine kallioineen. Paratiisimaisissa maisemissa voit seikkailla pitkähäntäveneillä, vaeltaa mangrovemetsissä ja ihastella upeita laguuneja ja luolastoja.

Lue lisää Krabista

Koh Lanta

Koh Lanta hurmaa rauhallisella tunnelmallaan. Koh Lantan rannat ovat yksiä Thaimaan upeimpia, ja pinnan alla odottaa aivan uudenlainen maailma värikkäine kaloineen ja koralliriuttoineen.

Crown Lanta Resort & Spa sijaitsee vehreän salmen päässä. Auringonoton ja uimisen lisäksi voit esimerkiksi vuokrata kanootteja ja pyöriä ja lähteä seikkailemaan viidakkoon. Jos matkustat perheen kesken, tarjoaa hotelli Rawi Warin paljon hauskoja aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisillekin, ja hotellissa on myös ihana allasalue ja vesiliukumäkiä. 

Lue lisää Koh Lantasta

Bangkok

Bangkok sopii sinulle, joka kaipaat lomaa kaupungin vilinässä! Kaupungissa on erinomaiset ostosmahdollisuudet, kauniita kattobaareja ja monia nähtävyyksiä.

Apollon hotellit sijaitsevat keskeisillä paikoilla, vain kävelymatkan etäisyydellä puistoista, ostoskeskuksista ja ravintoloista. 

Lue lisää Bangkokista

Suosittuja hotelleita Thaimaassa