Lanta Casa Blanca

Hotelli Lanta Casa Blanca sijaitsee aivan rannan vierellä ja tarjoaa puitteet ihanan rentoon lomaan paratiisissa. Ympäristöystävällisyys on tärkeässä osassa ja hotelli on suunniteltu luontoa sekä ekosysteemiä kunnioittaen. Hotellilta lähtee juoksureittejä ulos vuorille, josta voit ihailla ympäröivää luontoa upein näkymin. Rentoudu päivän päätteeksi rannalla hieronnan merkeissä. Tervetuloa!


Huonetyyppi

Allasbungalow 2-4 hengelle. Deluxe -huone bungalowissa 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Henkilökunta, siisteys ja hierontapaikka
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 370 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 6 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Lanta Casa Blancassa majoitut korkeatasoisissa bungaloweissa lähellä yksityistä, pehmeähiekkaista rantaa. Ympäristöstä pidetään huolta ja hotelli on suunniteltu ekosysteemiä kunnioittaen.

Allasalueelta on kaunis näkymä rannalle ja se sijaitsee lähellä hotellin ravintolaa. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä altaalla että rannalla. Altaalla aurinkotuoleja myös vedessä. Osa hotellin bungaloweja omalla suolavesialtaalla.

Hotellin ravintola sijaitsee kauniilla paikalla rannan vierellä ja täällä tarjoillaan aamiaista, lounasta sekä illallista sekä paikalliseen että kansainväliseen tyyliin. Mikäli haluat tutustua Thaimaan luontoon paremmin, lähtee hotellilta 400 metriä pitkä juoksureitti ylös vuorille, mistä on upeat maisemat. Hotellilla on maksuton kuntosali. Voit myös rentoutua hieronnalla (lisämaksusta). Huonepalvelu 10.00 - 22.00. Joogaa kahdesti viikossa lisämaksusta.

Koh Lantan pääalue Saladan sijaitsee noin 6 kilometrin päässä. Saladan on thaimaalainen kalastajakylä, jossa on pieniä putiikkeja ja markkinakojuja. Täällä on myös paikallisia kala -ja äyriäisravintoloita upein maisemin merelle. Hotellin vastaanotto on avoinna klo 6.00-23.00.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.