Lanta Casa Blanca

Hotelli Lanta Casa Blanca sijaitsee aivan rannan vierellä ja tarjoaa puitteet ihanan rentoon lomaan paratiisissa. Ympäristöystävällisyys on tärkeässä osassa ja hotelli on suunniteltu luontoa sekä ekosysteemiä kunnioittaen. Hotellilta lähtee juoksureittejä ulos vuorille, josta voit ihailla ympäröivää luontoa upein näkymin. Rentoudu päivän päätteeksi rannalla hieronnan merkeissä. Tervetuloa!


Huonetyyppi

Deluxe-huone bungalowissa 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 478 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 6 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Lanta Casa Blancassa majoitut bungaloweissa lähellä yksityistä, pehmeähiekkaista rantaa. Ympäristöstä pidetään huolta ja hotelli on suunniteltu ekosysteemiä kunnioittaen.

Allasalueelta on kaunis näkymä rannalle ja se sijaitsee lähellä hotellin ravintolaa. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä altaalla että rannalla. Altaalla aurinkotuoleja myös vedessä.

Hotellin ravintola sijaitsee kauniilla paikalla rannan vierellä ja täällä tarjoillaan aamiaista, lounasta sekä illallista sekä paikalliseen että kansainväliseen tyyliin. Mikäli haluat tutustua Thaimaan luontoon paremmin, lähtee hotellilta 400 metriä pitkä juoksureitti ylös vuorille, mistä on upeat maisemat. Hotellilla on maksuton kuntosali sekä joogaa kahdesti viikossa. Voit myös rentoutua hieronnalla (lisämaksusta). Hotellin vastaanotto on avoinna klo 6.00-23.00. Huonepalvelu 10.00 - 22.00.

Koh Lantan pääalue Saladan sijaitsee noin 6 kilometrin päässä. Saladan on thaimaalainen kalastajakylä, jossa on pieniä putiikkeja ja markkinakojuja. Täällä on myös paikallisia kala -ja äyriäisravintoloita upein maisemin merelle.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Hotellit Koh Lanta

Rawi Warin Resort & Spa

Trooppisen vehreällä rinteellä sijaitseva hotelli, jossa voit rentoutua viihtyisällä allasalueella tai hotellin alapuolella sijaitsevalla hienolla hiekkarannalla. Aktiiviselle lomailijalle löytyy kaikkea kuntosalista polkupyöriin. Jos taas kaipaat rentoutumista, voit loikoilla hotellin ihanalla allasalueella, jossa on vesiliukumäkiä.

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort on mukava hotelli rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä lähellä rantaa. Nautiskele allasalueella, haasta muut lomailijat tennisotteluun, tai rentoudu hieronnassa. Voit syödä illallista joko hotellin omassa ravintolassa tai jossain muussa paikallisessa ravintolassa Saladanissa, jonne on vain noin kilometrin matka.

Lanta Sand Resort & Spa

Hotelli Lanta Sand Resort & Spa sijaitsee rauhallisella paikalla Long Beachin hiekkarannan äärellä. Täällä vietät leppoisia päiviä rannalla, tai nautit olostasi jollakin hotellin kolmesta altaasta. Hotellissa on myös kenties yksi koko saaren parhaista auringonlaskubaareista.