Kokemuksia The Leaf Oceanside -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 13 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Hyvä siainti, viihtyyisä, hyvät puutarha- allasosasto. Tilava, valoisa, hyvä näkymä, siisti
-
Aamiainen, vaikka siinä oli syötävää. Ei ollut huono, mutta parannettavaa olisi hedelmät.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-05


9 10:stä

+
Siivous ja ystävällinen henkilökunta
-
Mikäli hotelli haluaa parantaa vakiovierailijamäärää, niin sängyt uusittava! Ihan älyttömän huonot ja erittäin kovat sängyt. Haluaisin palata tähän hotelliin, mutta mikäli sänkyjä ei ole uusittu, niin emme käytä enää tätä hotellia.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-29


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita The Leaf Oceanside -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

66% matkustajista suositttelee

465 arvostelua
Erinomainen
 
177
Erittäin hyvä
 
211
Hyvä
 
59
Ei kovin hyvä
 
14
Huono
 
4

Viimeisimmät 5 arviota

25.1.2020

Kirjoittanut sadeliini

Ihan ok

Perus ok hotelli. Meille sattui vain huonearvonassa tyhjä arpa. Sijainti huonoin koko hotellissa. Parvekkeella olisi kiva ollut iltaisin istuskella mutta näkymä ja haju, joka tuli viereisestä huoltorakennuksesta ei ollut kovinkaan mukava.

 
11.12.2019

Kirjoittanut 602petterin Helsinki, Suomi

Kaunis allasalue

Hotelli on siisti ja allasalue kaunis ja hyvin hoidettu. Hotelli on rauhallinen ja hiljainen kaupat ja ravintolat sekä ranta lähellä. Mielestäni hotelli sopisi hyvin myös ”adult only” hotelliksi. Hotellissa oli myös muutama lapsi vierailulla, mutta lapsille hotellilla ei ole hirveesti tekemistä, allasta lukuunottamatta. Hotellin aamupala on hyvä ja riittävä. Söimme myös muutaman lounaan hotellin ravintolassa, myös ne olivat maittavia ja kohtuuhintaisia. Kuntosali on varsin vaatimaton. Lepotuoleja on riittävästi. Henkilökunta iloista ja avuliasta. Todennäköisesti menemme toistekkin tähän hotelliin.

 
19.11.2019

Kirjoittanut jennnap Suomi

Mukava ja rentouttava oleskelu

Leaf tarjosi mukavat puitteet lomailulle. Henkilökunta oli ystävällinen ja hymyili aina. Hotelliin kirjautumiset ja muut palvelut toimivat sujuvasti. Hotellin ympäristö siisti ja viihtyisä. Allasalue hieno ja aurinkotuoleja riitti. Aamiainen monipuolinen, jokseenkin sama joka aamu. Kahvi erittäin maukasta. Ainoat parantamisen varat: kuntosali (jossa vain kuntopyörä, juoksumatto ja stepperi) ja wifin toimivuus huoneissa (riippuu rakennuksesta). Ranta, ostokset ja kaupat kävelymatkan päässä. Skootterilla pääsi helposti liikkumaan kylästä toiseen ja katsomaan myös esim. muita viihtyisämpiä rantoja! Hinta-laatusuhde loistava! Suosittelen!

 
10.9.2019

Kirjoittanut snadisni Ruovesi, Suomi

Ihanat huoneet!

Tajusin vasta nyt (syyskuussa 2019) etten ikinä kirjoittanut 2016-vuoden käynnistämme täällä ollenkaan arvostelua (en tiedä saisinko enää edes kirjoittaa). Toivottavasti hotelli ei ole siitä muuttunut paljoa. Tarkempia yksityiskohtia en muista kertoa, mutta hotelli oli kaikinpuolin mukava. Huoneet olivat isot ja sängyt mukavat. En keksi kyllä mitään pahaa sanottavaa. Vietimme täällä lähes kuukauden, joten hinta-laatusuhde osoittautui täydelliseksi. Allas oli iso, ja suhtkoht rauhallinen. Khao Lak on kohteena erinomainen, ja tästä hotellilta käveli helposti kaikkialle. Ranta oli kiven heiton päässä. Aamupala oli täällä kaikkien hotellikokemusteni paras. Raikas, monipuolinen ja jotenkin hyvän mielen tuova. Munakkaita sai ainakin silloin hyvin iloiselta kokilta tilattua. Ainoa miinus, jonka muistan oli hotellilla nautittu muu ruoka. Pizza taisi olla ihan vain pakasteesta suoraan kiskaistu. Altaille ei tarjoiltu, vaan juomat piti aina itse hakea. Mutta lopputulemana menisin kyllä uudestaan. :)

 
29.1.2019

Kirjoittanut Raija53 Vaasa, Suomi

Hyvä hinta-laatusuhde

Kaunis ja hyvin hoidettu piha-alue, hyvä aamiainen ja ruokalista. Siistit huoneet (myös kylpyhuone) hyvä ilmastointi (ei äänekäs) siivous erinomaista, huoneet imuroidaan ja pyyhkeet vaihdetaan tarvittaessa, allas-rantapyyhkeet samoin. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Ainoa miinus on asiakkaiden pyyhkeillä varaamat allastuolit, pyyhkeet kokopäivän tuolissa vaikka ihmiset eivät ole paikalla. Esim. 7-9 hengen seurueet, osa paikalla, silti kaikki tuolit varattuna (suomenruotsalaiset)